Učinkovita evidencija o upoznavanju

Voljela bi imati njegov kurac u sebi!"U redu", rekla je, "zašto ne?"Ponovno je poljubila Johna i otkopčala mu košulju, izvukla mu je iz pojasa i skinula!John je, zaprepašten na trenutak, oživio, okrenuo Madeline i otkopčao i otkopčao njezinu haljinu sve do dna!Madeline je držala ruke sa strane i, uz malo migoljenja, crvena haljina skliznula je na pod, gdje je iskoračila iz nje. Zabava je bila poluformalna stvar pa bez traperica i džempera učinkovita evidencija o upoznavanju. Obuhvatio ih je rukama, milovao i zadirkivao njezine ružičaste bradavice. Spustio se u nju!Bio je deblji od njezina muža i Madeline je na trenutak pomislila da bi to moglo boljeti, ali John je bio nježan. Madeline je bila divna zapanjujuća, s lijepom figurom 35-25-36, a on je uvijek uživao vidjeti ju.
Marianne je htjela pomoći svojoj prijateljici da prebrodi nedavni razlaz i tražila je prikladnu pratnju za nju!Carl je predložio da zamoli Johna, jednog od njegovih prijatelja s posla, koji je bio nevezan i fin momak, da odvede Janice na zabavu. Srušio se na nju, a ona ga je zagrlila, trenutno zadovoljna!Pogledala je svog muža, koji je još uvijek držao mlohavi kurac u rukama."To je bila najseksi stvar koju sam ikad vidjela!"On je rekao."Jesi li sretan?""O da!"Rekla je: "To sam već dugo željela učiniti!""Zašto ti i John večeras ne spavate u našem krevetu?"Rekao je: "Volim vas oboje, i znam da biste se voljeli još poševiti!"John je ustao i Madeline je prišla poljubiti svog muža."Volim te, draga", rekla je, "Jesi li sigurna da ti ne smeta? Voljela bih spavati s Johnom večeras, ovo je jednokratno!""Naravno da nemam ništa protiv! Znam da me voliš kao što ja volim tebe. Imao je ogromnu izbočinu u boksericama. Promatrao je nekoliko minuta, a onda je, pomalo nejasnim glasom, rekao: "Zašto se vas dvoje jednostavno ne poševite i ne završite s tim?"John je malo posramljeno pogledao Carla. Trljao ju je gore-dolje, premazujući kraj njezinim sokovima i svojom pred-spermom. Bila je veličanstvena u svom crvenom donjem rublju i tamnim čarapama!Posegnula je, raskopčala Johnov remen i patentni zatvarač, a zatim je kleknula na tepih i povukla mu hlače do gležnjeva!John je izvukao cipele, izvukao hlače i skinuo čarape. John je bio dobar plesač, mnogo je puta plesao s Madeline i bili su dobri zajedno.

Pomalo se uvlačio u nju, sve dok nije osjetila njegov trbuh na svom."Je li sve unutra?"Pitala je."Da", odgovorio je, kad je počeo polako uvlačiti i izbacivati ​​iz nje. Nježno je povukao svoj penis i uzevši je za ruke podigao je u stojeći položaj. Carl je pitao Johna hoće li im se pridružiti za vikend i on je spremno pristao. Janice je sjedila pored Johna na suvozačevom sjedalu i lako su čavrljali dok su putovali. Mogao bi otići na posao idućeg ponedjeljka, ravno iz njihove kuće kršćansko upoznavanje Tajland. Na zabavi John je bio vrlo pažljiv prema Janice, ali iako se činilo da su se dobro slagali, nije bilo iskre!Plesali su i čavrljali, ali Janice je uvijek djelovala pomalo ukočeno i Madeline je to pripisala posljedicama njezina nedavnog prekida!Nakon što su otišli na kraju zabave, John je stao kako bi ostavio Carla i Madeline kod kuće, a zatim je nastavio dalje, kako bi odveo Janice kući. John se vratio pola sata kasnije.
John je stigao na vrijeme za ručak u subotu.