Stranice za upoznavanje osoba od 50 i više godina

Oči su joj govorile: "Uzmi me", pa nakon što smo završili džoint, a ona je bila zauzeta motanjem još jednog, nagnuo sam se naprijed i poljubio je u usta.
Smatrao sam je lijepom, tihom, konzervativnom damom. Nasmiješila se i pomilovala me po kosi."Nikad prije nisam dala da me netko sisao dok sam švrljala", zastenjala je, "to je bilo jednostavno super.

Sve su sjene bile čvrsto navučene, a soba je bila mračna."Pušiš?"upitala je, izvlačeći pladanj s marihuanom iza stereo uređaja.“Naravno”, nacerila sam se dok je motala golemu masnoću. Jedini problem koji sam imala bio je da nisam s kim ležala vikendom kada su im dečki bili u gradu. Upravo sam se oblačio kad je zazvonio telefon. To je samo nekoliko blokova."“To bi bilo cool”, složila sam se, dobivši prvi mali znak da bi mogla biti zainteresirana za više od pukog razgovora. Gloria se otkotrljala s mog kura i ležala pokraj mene dahćući, a sperma joj je tekla iz pičke, slijevajući se niz pukotinu njezinog dupeta."To je bilo nadrealno", rekla je, "Nikad prije nisam imala momka da svrši 4 puta.""Hoćeš li pokušati za broj 5?"Pitao sam. Došla je kad sam joj počeo grickati klitoris. Pružila mi je džoint i spustila svoju macu na moj čvrsti penis. Pokušao sam sve to uhvatiti ustima, ali ona je ponovno špricnula i poprskala spermu po cijelom licu i kosi. Ugušio sam se u džointu, a ona se nasmijala.
Počeo sam rasti gotovo odmah."Tako je bolje", nasmiješila se kad sam bio otprilike upola svoje normalne veličine, "mogu se nositi s ovim.""Nastavi sisati, dušo", potaknula sam je, "mislim da bih mogla još malo narasti."Duboko je zagrlila moj kurac od 6" ali ubrzo se počela gušiti dok je moj penis rastao u njezinim ustima do svojih punih 10"."Sranje!"začepila je usta, "zašto mi nisi rekao da si obješen kao jebeni konj?"Nasmijao sam se dok je jezikom prelazila gore-dolje po mom napučenom vratilu.“Mislio sam da bi te bilo zabavno iznenaditi”, rekao sam. Moj kurac je ostao tvrd."Ne još", nacerila sam se."Ovo je bez sumnje najbolje jebanje koje sam ikad imala", stenjala je dok sam ležao na leđima i jahala moj kurac. Nisam mogao reći izlaze li riječi iz mojih usta ili ne."Možda ću dobiti samo jedan ili dva," rekla je, "možeš mi sisati sise dok ovo završim ako želiš.""Sviđa mi se", nacerila sam se, "to zvuči ukusno."Dok je ispalila svoj treći joint, obujmio sam njezine masivne sise i podigao ih prema ustima.

Već je bila prilično mokra i postajala je sve vlažnija dok sam joj jezikom provlačio usne i duboko u njezinu macu."Ukusno!"Odgovorio sam: "Volim jesti macu.""To je dobro čuti", nastavila je, "jer se ponekad toliko napalim da špricnem; nisam htjela svršiti po tebi.""Dušo," odgovorila sam, "obožavam dobivati ​​spermu svuda po meni. Ponosno su stršili iz njezinih prsa prije nego što su podlegli sili gravitacije i prosuli se niz njezina prsa. Usne su joj se razdvojile i jezik joj je izletio u susret s mojim. - Ime joj je bilo GLO-Rrrr-IA Objavljujem neke od unosa u časopisu iz mojih fakultetskih godina. Nisam mogao puno reći jesam li težak ili ne, ali sam joj rekao da ipak nastavi. Ležala je zadihana na podu potpuno potrošena. Bar sam mislio da sam joj rekao. Već sam to gledao u filmovima, ali nikad u stvarnom životu. Klizio sam jezikom gore-dolje po njezinom prorezu ližući njezin sočni ljubavni sok. Morao sam priznati da sam bio pomalo zaprepašten što sam opet uspio, ali tko se žalio."Pa kako je bila?"Patty je između lizanja upitala: "Iz novog grudnjaka koji visi na tvom zidu izgleda kao da je imala velike sise.""Bila je dobra", odgovorio sam, "ali ne tako dobra kao ti."“Uvijek znaš što reći da bi se djevojka osjećala dobro”, nasmiješila se."Međutim, moram priznati," nastavio sam, "vjerojatno ćemo se morati jebati cijelu noć ako želiš spermu za svoju macu.""Ne znam kako ću to ikada moći podnijeti", nasmijala se, "valjda ponekad ima koristi od toga da sam drugi u redu."Uvukli smo se u krevet, a Patty se popela na vrh i uzjahala na mene, jašući moj kurac polako gore-dolje."Ahhhhm", uzdahnula sam, "dobro je biti doma."“Dobar je osjećaj, zar ne”, složila se Patty.
Pao sam pod tuš, potpuno iscrpljen. Nakon 2 ili 3 udarca znao sam da je moram imati. Ležala je na leđima i gurnula hlače i gaćice sa svog bucmastog struka dok sam ih ja svukao. Ahhh, jebote, to je dobro."Ponovno je počela cuming dok je moj penis polako klizio u njezin uski, mali šupak. Odložila je džoint i uzdahnula: "Nema ništa bolje od sjebanja i jebanja."Podigao sam džoint i udario."Možeš li mi pomoći da se izvučem iz ovih hlača dušo?"dodala je.

Žao mi je što nisam špricala za tebe.""To je u redu", nacerila sam se, "tek sam počela."Opet sam prešao jezikom gore-dolje po njezinom prorezu, ližući joj spermu. Dok je završila s cumingom, moj je kurac bio natrpan cijelim putem do kuće."Oh, jebi ga, dušo, onesvijestit ću se. "Učini mi uslugu i držite dupe gore oko 10" u zrak i saznat ćemo", rekao sam. Posegnuo sam i zgrabio njezine sise i povukao je do sebe kako bih ih mogao sisati stranice za upoznavanje osoba od 50 i više godina. Ali bio sam toliko zaposlen tijekom tjedna da to nisam primijetio. Mirno je zapalila džoint koji je kotrljala."Željela sam te učiniti još od dana kada smo se prvi put sreli", nasmiješila se dok je prolazila pored pijace, "ali Robin je bio fino dijete; nisam želio stati na njezin teren.""A ovdje sam o tebi uvijek mislio kao o ovoj pristojnoj, pristojnoj dami", odgovorio sam, "usput, ovo je super sranje."Glava mi se već vrtjela.“Hvala”, rekla je. U slučaju da ste se pitali priče su istinite. Nikada nisam ni na trenutak pomislio da joj uđem u hlače. Ustala sam i počela skupljati odjeću.