Stranice za upoznavanje u bedfordu uk

Oči su joj se zatvorile kad je osjetio kako joj kurac malo više klizi niz grlo.
Počeo je uzmicati prije nego što je slučajno udario u biljku u saksiji u blizini kupaonice. "Ooooo, skoro sam zaboravio. Zatim je podigla pogled prema njemu prije nego što ga je gurnula unatrag.“Bolje da se pospremiš i kući prije nego što se Janice zabrine”, rekla je gotovo majčinskim tonom. Chris ih je odlučio pustiti da se zabave. Judyne su se bradavice trljale o konferencijski stol dok je primala njegovo udaranje. Okrenuo se u svojoj stolici kako bi je pokušao razbiti bezuspješno stranice za upoznavanje u bedfordu uk. tako blizu kad je informatičar kliznuo na nju. Chris nikada nije ušao ovamo, dobro znajući da potpredsjednik i njegovo osoblje provodi većinu vremena ovdje radeći na prezentacijama i projektima.
U mislima je razmišljao o onome što je vidio i pokušao to blokirati. Bilo je oko šest navečer i Chris je pokušavao završiti svoj projekt kako bi mogao otići kući svojoj voljenoj ženi. Dvorana je imala zidove obložene drvenim pločama. Gurnuo je svoj kurac u nju i osjetio koliko je zategnuta Bila je. Bio je dovoljno blizu vrata gdje je mogao zaviriti. Počeo je hodati unatrag prije nego što je stala ispred njega i uhvatila ga za ruku. Bila je topla i brižna i uvijek se svima nasmiješila. Također je uživala u tome kako divno njegov muškarac udara čekićem osjećala se u svojoj potrebitoj mački. Njezine su oči pogledale prema njegovima dok se lukavo nasmiješio. Njezin je odgovor bio zadihan."Svrši na moje dupe, molim?"molila je.

Nosila je crveni ruž za usne, ali bilo je očito da se nešto od njega utrljalo o nešto jer je imao tamniji finiš. I on je prilazio bliže."Gdje želiš moju spermu?"upitao je malo sigurnije.