Stranica za upoznavanje na filipinima

Joan je nježno povukla nogu.

Polako se povukao na samo dodirivanje, a zatim polako prodirao sve dok nije bio čvrsto stisnut uz njezinu guzicu. Uz to je Jack posegnuo objema rukama kako bi joj dlanom zagrlio male sise. Međutim, Mary je bila sva koža duž struka i nije prošlo dugo prije nego što je Jack dopustio da njegov dodir sklizne na vanjsku stranu Maryina magarca.

Mary je izbila površinu vode točno ispred Jacka. Jack i Mary počeli su se paliti, a i trava je imala svoj učinak.

Jack je to shvatio kao znak da bi trebao početi milovati njezinu G-točku. Mogao je reći da je Mary na putu do orgazma i bio je odlučan da je dovede tamo.

Uspravio se i spustio pogled kako bi vidio kako mu je kurac djelomično ugrađen u Marynu mačku s njezinim okruglim dupetom koji se lagano njiše dok je rotirala bokovima. Jack je tada shvatio da je Joanina ruka koja mu je masirala dupe sada opasno blizu toga da ima prste na njegovom šupku. Jasno je vidjela pod vodom i divila se mišićavom obliku njegovih nogu i trbuha. U Jackovu gotovo sanjivom stanju izazvanom drogom konačno je postao svjestan glasa svoje žene u uhu."Idi odostraga kako bi ona prva doživjela orgazam i s tobom u sebi."Jack je znao što njegova žena misli i nije bio uvrijeđen. Nastavio se zabijati u nju s rukama zgnječenim ispod njezinih živahnih grudi. Jack joj je pokušavao ne odvratiti pozornost svojim pokretima, ali je naravno nastavio gurati stranica za upoznavanje na filipinima. Jack i Mary stigli su do bazenske palube, a Mary je bila oduševljena prizorom kristalno čistog bazena i prekrasnog sunčanog dana skeniranje za upoznavanje 6 tjedana 6 dana.

Mary je plivala pod vodom natrag prema Jacku. Joan je to dopustila minutu prije nego što je ustuknula uz osmijeh i ustala. Mary je nastavila imati glavu nagnutu prema gore i natrag.
Maryno se dupe zatreslo od udarca, a njezina vlažna platinasto plava frizura poletjela je naprijed. Joan nije ustuknula pa je Jack nastavio do Joaninih sisa prekrivenih tkaninom.
Tada je Jack skočio naprijed bokovima, udarivši se o njezino dupe. Joan je promatrala njihovo ponašanje."Jack, zaista cijenimo što te Karen dijeli s nama dok su tvoja djeca na odmoru."Djevojke su se na to zahihotale i Jack se nasmiješio, ali je smatrao da je pravo vrijeme da ih podsjeti na svoje osjećaje prema svojoj ženi."Karen je sjajna i ona je ljubav mog života. Jack je pokušavao zadržati brz tempo kad je počeo koristiti ruke da miluje Mary. Previše ljudi misli da te koka čini seksipilnijom. Jack je osjetio ono što je mislio da je Maryna ruka milovala njegovo pokretno dupe. Jackove su ruke povukle na spoju Marijinih bedara i bokova. Jack se nježno uspravio i okrenuo Mary prema vodi. Jack se pomaknuo kako bi jednu ruku usmjerio između njezinih nogu.

Lagano je odmaknula Jacka i aktivno pomaknula ruku u prednji dio njegovih debla."Hej, danas je moj poseban dan i neću ga puno dijeliti."Joan se sanjivo nasmiješila, očito uživajući u uzbuđenju koje je osjećala. Mary je nastavila s laganim dodirivanjem sebe i Jacka.
Jack se uhvatio za Maryno otkriveno dupe. Jack je mogao vidjeti kako se njezina maca postupno širi kako bi obradila njegov obim koji se proširio prema dnu njegovog penis. Tada je uspjela doživjeti vrhunac.