Kako znati kada ste spremni za početak veze

Amanda je nekoliko trenutaka razmislila, djevojčina je masaža bila ugodna i bila je na rubu euforije s tri čaše koje je popila otkako su stigli kući iz kupovine. Počela je paničariti želeći se vratiti u Pariz i svom voljenom mužu. Amanda nije rekla ništa, radije uživajući u razgovoru i nježnim maženjima koja ju je Monique udijelila. Amanda ju je pogledala s požudom u očima, uživajući u kontrastu dviju žena prije nje."Trenutno me nije briga što bi Jay mislio, vas dvoje izgledate nevjerojatno.
Evette je slijedila, strpljivo čekajući dok je Monique skidala pete kako bi se popela na krevet. Bila je nešto niža od Monique, ne baš tako oblina.
Dugo, sporo, neuredno, strastveno ljubljenje. Smiješeći se, shvatila je da Amanda nikada neće biti ista žena koja se ukrcala na brod prije nešto više od tjedan dana.
Pokupili su kupljene stvari i pitali postoje li još nešto što bi htjeli isprobati. Srećom, ovaj je savršeno pristajao bez potrebe za prilagodbom kako znati kada ste spremni za početak veze. Monique je osjetila kako Amandina strast ponovno raste dok su stajali ljubeći se i milujući jedno drugo. Uzevši mladu ženu za ruku, dala je znak Amandi da ih slijedi u kuhinju. Tvrdi i mokri, spojenih usta, jedini zvuk koji se mogao čuti bilo je njihovo prigušeno jaukanje dok su se ljubili. Kad je prvi put izašla iz prostorije za provjeru, pokušala se pokriti rukama, već duže vrijeme nije nosila ništa ovako lijepo i seksi.
Monique mi nije rekla da dolaziš ."Mlada žena je zakoračila kroz prag radoznalog izraza lica. Kad se Amanda probudila, pogledala je po sobi kao da je sve bio san. Monique je bila u pravu kao što je bila i s prethodnim ljubavnicima, imala je uvjerljiv način u vezi s njom. Djevojka je Monique nešto šapnula na uho.

Molim te, uđi.