Izlaziti s ciničnim muškarcem

Otići ću s tobom navečer u trgovački centar i počet ćemo dobivati ​​ljepšu odjeću za oboje i ne, nećemo ti nabaviti kurvinu nego lijepu, atraktivnu modernu odjeću. Rekao sam izađi na sporedna vrata dušo - to bi je natjeralo da ide uz rub kuće i obiđe bazen da dođe do stola.

Nakon otprilike 5 minuta progovorio sam. Zatim sam ga izvadio iz držača i bacio držač u stražnji dio.
Krenuo sam na ekstra dugu rutu do Carla kako bih produljio vrijeme dok vozim svoju ženu golog struka. Pića su bila prevelika da bih ih stavila u držače za čaše automobila, što je bio moj plan izlaziti s ciničnim muškarcem.
Ovo je istinito prepričavanje stvaranja moje pokorne žene. Na telefonu je bila Sheilina majka - rekao sam Bok Mavis / Sheila je odmah pokušala ponovno povući usta s mog kura, ali ovaj put sam joj držao glavu dolje i počeo joj aktivno gurati glavu gore-dolje na moj kurac.
Zatim sam ušao u Carl's lit i dao joj ručnik da se pokrije. Odmah sam znao da ću moći izdržati minutu a kamoli cijelu polovicu nogometa pa sam joj rekao - predomislio sam se - uzmi moju curu u usta i popuši me sada - poslušala je i nakon samo nekoliko sisa ja sam svršavao joj je u ustima. Blago čvrstim glasom rekao sam - skini to sada - pogledala me, malo uzdahnula i zatim skinula spavaćicu - nosila je donje rublje. Zatim sam stavio hranu među njezina stopala i počeo hvatati jedan od gaziranih pića i uzeo ga iz držača - jedan sam pružio Sheili dok sam hvatao držač za piće newcastle kronika datiranja.