Sa samcima dating

Jim je pogledao svoju ženu i bio je vrlo iznenađen kad je skinula svileni ogrtač i gola marširala pločnikom do ulaznih vrata njihove kuće. Očekivano, u dvorištu nije bilo nikoga. Neustrašivo otvorivši vrata, Chelsea je provirila van. Večeras će biti trenutak istine. Nakon Jimovog umirivanja, Chelsea je ispričala svoj susret s razvratnim starim Hollandom i njegovom suprugom Audrey. Kalifornijsko sunce lijeno se dizalo iznad planinskih grebena u Centralnoj dolini dok su Jim i Chelsea Jennings pripremali doručak u svom novom domu u pododjelu Audubon Glades. Na vratima ih je dočekala vrlo gola Audrey. Nastavio je ritam svojih udaraca u tempu koji je pokazao iskusnog ljubavnika kakav je bio. Spomenula je tulum "Dobrodošli u susjedstvo" u buffu. Svi susjedi će biti tamo i nadamo se da možete doći."Chelsea je odgovorila: "Jim i ja bismo voljeli upoznati još neke susjede. Dakle, ovakav je osjećaj biti nudistica, pomislila je. Pitam se što nosiš vozeći se na golišavu zabavu, pomislila je. Chelsea se požurila natrag unutra vidno tresući se. Nisam siguran jesam li stvarno mogu proći kroz to kad dođe vrijeme."Chelsea je u četvrtak odlučila da mora učiniti nešto u vezi s partyjem "Dobrodošli u susjedstvo" koji se planira u njihovu čast.

Jim je počeo svlačiti Chelseu kako bi omogućio bolji pristup svom milovanju i grickanju dijelova njezina tijela. Nastavili su sve dok svaki nije dostigao ispunjenje i ostali na krevetu omotani jedno drugom u ruke. Voljela je vrtlarenje na otvorenom i kalifornijsko sunce joj je dobro pristajalo.

Jim je bio za svojim računalom duboko zadubljen u posao za klijenta kada je podigao pogled i vidio kako njegova prekrasna supruga ulazi u sobu praktički u suzama. Dao sam samo ovo 25, a ne nulu jer stari nije uspio pogledati 40-godišnju ženu. U 4 tjedna koliko smo ovdje upoznali smo dosta ljudi, ali nismo upoznali sve."Audrey ju je upitala: "Jesi li sigurna da ćeš moći doći? Pitam jer nas nekoliko želi učiniti dobrodošlicu na zabavu u susjedstvu za tebe i Jima.""Hvala. Mora da je sve ovo sunce. Chelsea je uzvratila: "Nikad prije nisam radila ništa slično. Odabrala je crni svileni ogrtač koji će nositi preko svog golog mesa. Nekoliko okupljenih muškaraca i žena klečalo je sa strane Nizozemske, gola dama u četrdesetima rekla je da je medicinska sestra i opipala mu puls. Njihovi susjedi iz Kalifornije pozivaju ih na goli "dobrodošlicu na kvartovsku zabavu", ali skromni Iowani nisu sigurni da mogu sve ogoliti. Možda želite svojim stilom pisanja pokazati koliko je Chelsea potisnuta, mislim na sredinu s "dodirnula ga tamo gdje je znala kakva će biti njegova reakcija", "miljenje i grickanje *njezinih dijelova tijela*", "prodrlo u vrućinu između njenih nogu."Pogotovo ovo zadnje je jednostavno smiješno.
Njihovo dvorište bilo je okruženo čvrstom drvenom ogradom visokom 6 stopa koja bi joj omogućila malo privatnosti. Zajedno su vodili gotovo sve društvene aktivnosti u Audubon Gladesu i svi su ih poznavali. Također atribucije: "neopterećeni zrak na bradavicama"?Mislim da je zrak slobodan kao i uvijek, bradavice su neopterećene uobičajenom odjećom. Duboko ga je poljubila i nježno dodirnula gdje je znala kakva će biti njegova reakcija.
Definitivno ćemo biti tamo", sretno je rekla Chelsea čuvši ovo. Nije bilo načina da se izvuče iz ovoga, morala će pokazati svu svoju ženstvenu ljepotu.Ženska ljepota koju je do sada vidio samo Jim. Ti si najljepša djevojka u susjedstvu", pohvalio ju je Jim.
Nakon doručka vratila se u svoju spavaću sobu gdje je skinula traper hlačice i ružičaste čipkane gaćice. Materijalizirala se trenutna misao. Hollandovo lice pocrvenjelo je kad ga je jednom rukom uhvatila za trbuh, a oči su mu postale staklaste.Čaša mu je ispala iz ruke nekoliko trenutaka prije nego što je pao na tlo."Pozovite liječnika, nazovite 9-1-1", pozvao je neidentificirani glas. Nije bilo ambicija za nastavak slavlja jer su gosti polako izlazili oplakujući tragediju koja se upravo dogodila. Tim hitne pomoći radio je na njemu 20 minuta prije nego što ga je proglasio mrtvim dok je Audrey glasno plakala nad tijelom svog supruga sa samcima dating.