Opiši sebe u 3 riječi izlazak

Ty se okrenuo i ugledao niskog, tjestastog bijelca s kratkom smeđom kosom i uredno podšišanom kozjom bradicom kako ide prema njemu. Kad on bude liječnik, imat ćete puno više vremena da budete zajedno - da ne spominjemo puno više novca!""U pravu si, Ty.
Uspaničena se okrenula i pokušala se otrgnuti. U nekoliko sekundi, preplašeno, malo janje u njegovom naručju postalo je voljni sudionik njegove fantazije opiši sebe u 3 riječi izlazak.

IAKO JE OVA PRIČA TEMELJENA NA PRAVIM LJUDIMA, SVA IMENA SU IZMIŠLJENA.] Dan nije bio ni napola gotov i Ty je bio iscrpljen. Nije bila tako prsata koliko je on volio, ali mogao je vidjeti da se ispod te vrećaste majice nalazi lijepa šaka. Je li to cool?""Sjajno!"David je veselo odgovorio."Bit ću kući do oko 1:30; ako biste mogli svratiti prije toga, bio bih vam jako zahvalan."Uz to, David je nestao niz hodnik jednako brzo kao što se i pojavio.
Samo mi je pomalo dosadno. Na toj mu je noti dala čedno kuckanje po obrazu i otišla niz hodnik do kupaonice. Iako je honorarno radila kao recepcionerka u odvjetničkom uredu u centru grada, puno je vremena provodila sama budući da je David radio tako dugo."U redu, izgleda da sam gotov.
Dobila sam ovu svirku tako što sam se javila na oglas u Weeklyju." "Stvarno", šiknula je. Ty se zadržao blizu stereo uređaja i pogledao njihovu kolekciju CD-a.
Prokletstvo, pomislio je. Stvarno nije tako loše."Anniki je očito bilo neugodno zbog Tyove ponude, ali on je bio uporan."Molim te... Volio bih se vratiti u školu i završim svoju diplomu, ali sada nam je malo novca, tako da će to morati pričekati dok David ne započne svoju praksu."Umjesto da je razveseli, činilo se da je njegova primjedba imala suprotan učinak. Naučio je dosta o njoj dok je brbljala u pozadini.

Ty joj je pružio čašu i ona se vratila u kuhinju. Volim svog muža i on to nikada ne smije znati", rekla je, gledajući ga vlažnim, suznjevitim očima. "Ty, molim te!" Ustuknula je i okrenula glavu. Uspravne bradavice koje su bockale njezinu košulju pružile su pravu poslasticu. Tjedan dana kasnije, dok je stavljao WD-40 na škripava vrata u predvorju, David je a Annika je sišla iz dizala. Postojao je milijun drugih stvari koje je trebao obaviti, ali nijedna od njih nije bila ni približno toliko zanimljiva kao što ga je zavolio ovaj mali, crvenokosi mačić.

Upravo sam posegnuo za vrčem limunade kad sam osjetio oštar ubod u vratu. Tyov penis se stvrdnuo dok su mu prsti prelazili uvis napeto meso njezina trbuha. Stranac je izgledao pomalo uznemireno i oklijevao prije nego što je uzvratio mlohavim, opreznim stisakom ruke."Vi ste novi upravitelj", odgovorio je s nevjericom. Upravljanje stambenom zgradom od 35 jedinica u Sjevernom Seattleu nije bila vrsta karijere za koju su ga pripremile četiri godine u mornarici, ali barem je radio. Dok ju je slijedio do kupaonice, Ty je dobro pogledao cijeli paket;svidjelo mu se ono što je vidio. Osim ako nije čuo riječ 'NE', namjeravao je ići što je dalje mogao. Shvatio je da se samo vraća u način dobre djevojke.“Žao mi je, dušo”, šapnuo je."Ali nisam lagao" Nekoliko minuta su se mazili u tišini, prije nego što je progovorila."Ovo je bilo pogrešno Ty...ovo se nikada nije smjelo dogoditi. Očito su ona i David bili u braku tek osam mjeseci;upoznali su se dok je ona bila dodiplomski studij na Sveučilištu Utah, a on na Medicinskom fakultetu.
S 5'5" bila je otprilike iste visine kao i njezin suprug. Bacio je mrtve žarulje u kantu za smeće i vratio ljestve u podrumski pomoćni ormar preko puta svog stana. Nadajući se malo mira, Ty se upustio na svoje mjesto i zgrabio kutiju kineske hrane iz hladnjaka. Krotko je ustuknula i pogledala u pod. S njegovim 8-inčnim ubodom koji je stajao visoko i čvrsto, Annikine su se oči raširile, ali je zatim brzo skrenula pogled.

to je u redu. Ne obaziri se na mene, probudila sam se s ukočenim vratom i nekako mi je došlo do toga", rekla je i refleksno protrljala stražnji dio vrata."Žao mi je što to čujem, mogu li nešto učiniti za vas?""Ty, ti si takav džentlmen.