Ekonomija online upoznavanja

S olakšanjem, Celeste je navukla pokrivače do vrata, želeći biti sama sa svojim mislima.
Znala je uskoro da će joj se život okrenuti naglavačke ekonomija online upoznavanja. Još jedan križ koji ona i Jacques moraju nositi, da ne bi bila obješena, ako itko ikada otkrije njezinu tajnu.

Otpuhane podne daske škripale su od njegove težine, zbog čega se naježio. Povrh svih ostalih antagonista, Celeste je bila vještica. Zvala ga je toplina njegova kreveta. Ubrzo je otkrivena naša veza.

Kako to može biti točno?""Tada sam bio mlad, sine moj. Nikada ne bi mogao voljeti drugu, pomislio je. Mnogo je puta mislila da bi se trebala smiriti i pronaći drugog roba koji bi je možda volio do kraja života. Na njegovu radost, izvila je leđa, provlačeći nježne ruke kroz tamnu pješčanoplavu kosu."Ah, tako si slatka, Celeste."Bez daljnjega, Jacquesove ruke nestale su ispod čvrstog, punašnog stražnjeg dijela njegove ljubavi, povukavši njezin mokri nasip uz svoje lice.

Njegov bi život bio upravo takav. Jacques je bio tvrdoglav, osobina naslijeđena od svoje majke Aleksandrine koja je preminula prije godinu dana."Jednostavno iskoristi njezinog Jacquesa da ublažiš svoje seksualne želje dok ne nađeš ženu s kojom bi trebao biti.