Požalit ćeš što nisi izlazio sa mnom u srednjoj školi

Držao sam noge skupljene, prisiljavajući Lisu da radi za svoju nagradu. Iz iskustva sam znao da je samo jedan smijeh bio dovoljan da podigne njezino samopouzdanje, što je pokazala tako što se približila, ispružila ruku i primila moju ruku u svoju "Htjela bih da si kraj mene u kočiji", rekla je dok mi je milovala zapešće i opipala mi puls koji je počeo ubrzavati. Poput gladijatorice koja je, Lisa je koristila svoju ruku kao nož, klizeći između mojih bedara i rezbareći tkaninu mojih gaćica.

Jedna stvar koju oboje dijelimo, za razliku od muškarci u našim životima, privlačnost je drami i usponima i padovima života. Podigla sam suknju, otkrivajući nevinost vrućih ružičastih gaćica u gingam. Ovaj dio druženja s Lisom vrlo je primamljiv/potresan. Lisa je oslobodila moju ruku, a ja sam posegnuo u njezinu dugu plavu kosu koja joj se spuštala niz leđa, i redefinirala se kroz nasjeckane šiške preko njezinih velikih plavih očiju i dugih trepavica, tamnih s olovkom i maskarom. Nisam mogla a da se ne zapitam koji bi to dio nje i znao sam iz nekoliko puta kada smo se poljubili i nekoliko tajni koje je podijelila, da je Lisa imala svoju stranu koju je očito skrivala od Stevea. Njezine pune usne bile su primamljive i molile su da je poljubimo, dok smo se približavali, dodirivali su nam se bokovi, noge isprepletene, a bedra trljala na pravom mjestu. “Steve i Lisa dolaze na večeru”, rekla sam svom mužu."U redu, ali već su bili ovdje na večeri tri puta u posljednja tri tjedna", rekao je. Lisa se spustila na koljena i zagrizla moje gaćice i povukla ih u moje međunožje požalit ćeš što nisi izlazio sa mnom u srednjoj školi. Miris vanilije i mošusa širio se iz topline koju sam osjetila iz nekoliko zrnaca znoja koji se pojavio između Lisinih grudi, koje su bile opuštene i slatke, s bradavicama i areolom veličine i boje of datumi. Pa, znam da muž ne može uspjeti, a što se mene tiče, dopusti mi da razmislim o tome", rekla sam. Ja i Lisa oboje živimo u konvencionalnim svjetovima i imamo reputaciju koju si jednostavno ne možemo priuštiti ocrniti, za dobrobit obitelji i braka Ali oboje razumijemo značenje riječi “iza zatvorenih vrata.” “Sviđa mi se način na koji si večeras upleo kosu u pletenicu zakačiti sigurnosni pojas.

Oboje volimo dijeliti i smijati se, što nas je i spojilo. Osjetio sam kako se mekani egipatski pamuk rasteže između moje vulve, probijajući se kroz branu i oslobađajući gust vrući i mokri tok sperme između mojih bedara i na njezinu ruku. Nakon što su nas dečki ostavili same u kuhinji, Lisa me obavijestila da ona i Steve idu na dvotjedni odmor i pitala je želim li im se pridružiti.“Voljeli bismo imati samo tebe, ako tako mora biti”, rekla je. "I ti izgledaš jako dobro, tako preplanula i sportski", rekao sam u vezi s njezinim lanenim hlačicama, grčkim sandalama na vezanje, gornjim dijelom bez rukava i sjajnim zlatnim nakitom "Izgledaš spreman za arenu, dovedi lavove", našalio sam se.
Lijep uvid u dvije žene koje uživaju jedna u drugoj. U izvjesnom smislu, to je bila još jedna stvar koju smo imali zajedničko. Kad su Lisa i Steve stigli, oboje sam ih pozdravio pomalo pretjerano prijateljskim poljupcem, ali sam želio da Lisa zna da nemam namjeru dopustiti mužu da kontrolira večernji raspored.“Idemo biskvit od jastoga, salatu od špinata i tartar od bifteka”, rekla sam dok smo se svi okupili u kuhinji i nazdravljali našem uspjehu. Osjetio sam pritisak njezinih grudi na svoje, dok je grizla i sisala moju ušnu resicu i slušala njezin dahtani dah težak u mom uhu.
"Plisirana suknja i bijela bluza, izgledaš tako slatko." Nisam mogla a da ne pocrvenim od komplimenta, koji sam očekivala, a u biti i zaslužila, kad sam odjevena s namjerom da izgleda seksi, a opet savjesno, ako je to moguće. Moji prijatelji kažu da moj muž kontrolira, što bi moglo biti točno, i ne smeta mi baš u smislu da me zaista voli imati samo za sebe."Pa, sad je prekasno, bit će ovdje u sedam", rekao sam.