Aplikacije za upoznavanje muških časopisa

Dok su neki od dečki nastavili pucati svojim teretom preko mog lica, prsa u bijelom korzetu i čarapama, i ja sam osjetio kako mi se kukovi povijaju i sperma izbija iz mog kura u Samovo grlo.
I umjesto da se pridruži sedmorici drugih muškaraca koji su na neki način trljali svoje tvrde kučke o mene, primijetio je moj vlastiti čvrsti drhtavi penis i ubrzo su mu se usne omotale oko njega na isti način na koji su moje bile oko Joeovih. Samantha je stavila jednu ruku na rame njegovog/njezinog prijatelja, a drugom je prešla preko njegovog međunožja."Evo, da ti pomognem s tim, dušo", rekao je/ona svojim ženskim glasom. Zamislite samo kad bi me moja prelijepa zaručnica sada mogla vidjeti, na rukama i koljenima, kako nosim svoju vjenčanicu usku preko seksi senzualnog bijelog donjeg rublja koje je izazivalo masivno stvrdnjavanje ispod haljine, a lice mi je oslikalo njezinom šminkom i premazano sperma triju prijatelja koje sam već isisala dok su mi usne bile omotane oko desetinčnog čudovišnog kita mog bivšeg školskog prijatelja Petea.Što bi djevičanska Gina pomislila da zna da sam odjevena u nju popušila kurac našeg kolege s posla Zacha koji je oduvijek bio zaljubljen u nju i popio njegovu spermu?Što bi ona pomislila da zna moje osjećaje sada dok me moj prijatelj miluje po guzici i govori mi koliko se veseli što će uzeti moju trešnju u mojoj bračnoj noći?Bi li vjerovala mješavini osjećaja koje sam osjećao, živaca, uzbuđenja, ali više od svega, uzbuđenja. Krenuo je prema mjestu gdje je Jake sjedio nespretno pokušavajući sakriti svoju erekciju.

Moja vjenčanica (točnije, kakva bi bila vjenčanica moje žene za par dana) bila je poderana i ljepljiva od sperme. Znao sam što želi da učinim i moram reći da me to opet uzbudilo, nikad nisam pojeo guzicu nikome, momku ili djevojci, doista, moja zaručnica Gina je ostala pomalo razborita u pogledu seksa tako da nikad nisam ni stigla pojedi joj macu. Na nogama joj je bio par plavih platformi sa štiklama od šest inča. Ostali dečki su se smijali, svi su čuli Davidove priče o njegovim seksualnim podvizima s toliko žena, niti jedna od njih nikada nije uključivala da je nježan. Dok je rukom mazila njegov kurac, otežavajući ga svake sekunde, primijetio sam da je nokte nalakirala u isto tamnocrvenu boju kao i usne aplikacije za upoznavanje muških časopisa. Davidu je sve ovo bilo dovoljno: "Jebi ga, jebi ga. Sada je postala utrka između nas dvojice tko će prvi skinuti našeg čovjeka. Molim te, nemoj.""Ovo je ono što mladenka dobiva u svojoj bračnoj noći, Gina," rekao je David pokroviteljski, "jebe se s velikim, tvrdim kitom. Zabacila sam plavu glavu unatrag, a tijelo mi se potreslo i treslo dok mi je sperma izletjela po cijeloj ruci, prsima, korzetu i tepihu u dnevnoj sobi. Pa, sad se vratio, potpuno se transformirao nakon što je slijedio moje vodstvo i ušao u ladice donjeg rublja moje buduće supruge i izgledao je sjajno. Njegov je kurac bio daleko veći od bilo kojeg kojeg sam već uzeo u dupe te večeri, ali što, dovraga, voljela sam svoju droljastu novu osobu i očajnički željela vidjeti što će mi njegov veliki crni penis učiniti. Slične misli očito su se javljale Davidu dok se okrenuo prema meni i rekao, pozivajući se na mene imenom moje buduće supruge kao što su i ostali cijelu večer da sam se odijevao i igrao kao ona: "Pa Gina, što bi mislio tvoj sissy zaručnik Rich da znam da ću ti uzeti nevinost u bračnoj noći?"Nisam mogao odgovoriti, usta su mi bila toliko puna Peteovog čudovišnog kuraca da sam jedva disala pa sam samo nekako grgljala.
Između njih, podigli su me i odveli do stolića za kavu i položili na njega. Imala sam oči cijele sobe, čak i Jakea, uprte u mene dok sam zabacivala svoju dugu plavu kosu i otvarala usta u nizu glasnijih stenjanja dok su gledali kako njegov čudovišni crni kurac ulazi u moje maleno bijelo dupe."Oh, ooo, oooooh, jebote", stenjala sam i vrištala dok sam osjećala Peteove crne ruke po cijelom tijelu, trljajući se o moje čarape i pomicala se preko mog bijelog čipkastog korzeta kako bih se igrala sa svojim sićušnim grudima."Jebi me, napravi me svojom malom kurvom", nastavila sam vikati, dok su se drugi dečki opet začuđujuće otežali i mazili su se, svi osim Jakea koji je i dalje izgledao pomalo neugodno, iako sam mogao vidjeti ogromnu izbočinu u njegove hlače.

Dok me Ben počeo grbati preko stolića za kavu, pridružili su nam se neki dečki koje sam već vidjela, s još jednom čvrstim kučevima i spremnima za akciju dok su se okupili i pogladili se po mom tijelu odjevenom u donje rublje ekonomija online upoznavanja.