Zašto su stranice za upoznavanje najbolje

Dok sam nosila tanjur riže i povrća do stolića u kutu dnevne sobe, zatekla sam se kako razmišljam o lipnju. Zamalo sam srušio sat sa pomoćnog stolića prije nego što sam se trgnuo u uspravno s munjevitom mišlju: za manje od dva sata June će ući u Penn Station!Imao sam još dosta posla prije nego što sam mogao otići po nju.

Kad su se vrata zatvorila i mi smo se ponovno počeli kretati, njezin je prst napustio moju buku. Konačno ga je pustila, poništila, vješto otvarajući strane kao da želi pustiti više zraka, ostavljajući samo jedan gumb da zadrži svoju skromnost.

Znao sam da imam petnaestak minuta dok ne stignemo na Penn Station i bio sam odlučan da što bolje iskoristim svoje vrijeme zašto su stranice za upoznavanje najbolje. Tiho sam je htio nastaviti, želeći igrati njezinu igru, ali previše svjestan vremenskih ograničenja.

U mislima sam je vidio onakvu kakvu sam uhvatio u iskrenoj slici koju sam snimio prilikom našeg posljednjeg zajedničkog posjeta. Sva ohola i hladna ljepotica, s platinasto plavom kosom pomno zašišanom, i ledeno plavim očima, prodornim u svom intenzitetu. Uistinu, mislim da je bila manje uzrujana zbog mog odlaska nego zbog načina na koji bi to izgledalo u njezinim društvenim krugovima. Lagani dodir dovršio je moje poništavanje, a moja se erekcija počela pomicati prema gore, opsceno izložena blještavom svjetlu fluorescentnih žarulja.

Moja fotografija je dovela do raspada mog braka. Usta su mu bila čvrsta, u znak podrške toj odluci, ali kad se nasmiješio, lice mu je bilo toplo i suosjećajno. Nos joj je imao blagu krivulju, zbog čega je stalno jadikovala, ali joj je to dalo crtama eleganciju koja je pobijala njezinu mladost. Nisam se iznenadio kada je moja prijateljica glumica sjela na sjedalo do moje, toliko blizu da je njezino lijevo bedro okrznulo moje desno.
Osobna domišljatost: držao je testise obrijane, naglašavajući njihov položaj između dlaka na bedrima. Vruća i ljepljiva sezona naselila se na Manhattanu do kraja svibnja. Iako sam račune plaćao poslovima poput prva dva, srce mi je zapravo bilo samo u vlastitim projektima.