Smiješno u vezi sa mojim internetskim upoznavanjem

Obavijestite ih da ću izaći čim budem mogao."Liječnik je skinuo svoj krvavi ogrtač i bacio ga u mali crveni spremnik. Nije namjeravao otvarati temu onoga što su svi vidjeli na mostu Naqada, ako nije morao. Nakon što je sabrao misli, krenuo je prema kontrolnoj sobi kako bi najprije obavijestio zapovjednika Reinhardta.

Ostat ćete vani dok ne izađemo. Je li liječnik vašeg tima ovdje s vama, poručniče?""Gospodine, ja sam timski bolničar, podčasniče Balch", brzo je rekao John dok je stajao na oprezu. Vidio sam puno gluposti u svojih trideset pet godina kao kirurg, ali vas dvojica klauna uzimate kolač.

Je li njegov tim pobio sve one koji su pobjegli?Moralo je postojati rješenje za oba problema. Pogledao je natrag ulijevo i vidio malu utabanu stazu koja je vodila dublje u šumu smiješno u vezi sa mojim internetskim upoznavanjem.

Kad je Dobson završio, bacio je krvavi alat u pladanj i obrisao čelo podlakticom. Trebao je svog prijatelja odvesti u pravu bolnicu - ali po koju cijenu. -- Brown, želi da potopim taj trgovački brod i sunce će izaći za nekoliko sati.
Može li ledeno hladno pivo da smiri živce?""Drago mi je vidjeti i tebe Luka, a ti bi do sada trebao znati da ja ne pijem."Kevin se okrenuo i ugledao starijeg muškarca koji je nosio dugu bijelu haljinu. Izložena je bila velika karta Mediterana i on je pojurio sa sjedala prema njoj."Gdje smo mi zapovjedniče?"Reinhardt mu se pridružio i pokazao na područje južno od Sicilije."Mogao bih ti dati bolju lokaciju u kontrolnoj sobi, ali negdje ovdje.""Ovo bi moglo uspjeti.

Kome želiš da ga pošaljem?"Adam je otišao do oglasne ploče i povukao komad papira. Počeo sam misliti da to nećeš shvatiti.""Samo sam podsjetila tvog oca ovdje da sam zapravo morala izaći i upoznati ga kad se pojavio.
To može trajati tjedan dana, a može biti i trajno. Fairwood je šutio dok je lagano drhtao. Nije imao pojma gdje se nalazi i njegova normalna reakcija SEAL-a trebala je biti da pogleda oko sebe u potrazi za oružjem, ali umjesto toga osjećao se smireno.Čuo je nešto umirujuće za uši i okrenuo glavu aplikacije za upoznavanje muških časopisa. On nema pojma tko sam, čak ni nakon predjamske misije", rekao je s tračkom zabave.

Ja sam još uvijek poručnik i to je naredba.""Mogu li barem pogledati vašu ruku gospodine?""Ne! Uz malo sreće iskrvarit ću i uštedjeti mornarici hrpu novca."Adam je polako hodao dvadeset stopa prema vratima konferencijske sobe. Znao je da mora čuvati Kevinovu obitelj u tajnosti i svaliti krivnju na njega i Kordića. Ako želiš nekoga okriviti, to bih trebao biti ja.
U moje vrijeme bilo je teško sresti prijatelje i raditi stvari koje radiš.""Pa onda je lijepo znati da se vremena stvarno ne mijenjaju puno.