Igranje šaha na spojevima

Ali nadamo se da će nekolicina od vas vidjeti ovo kao ono što stvarno jest.

Ovaj tip je glava zakotrljala unatrag kada je Nikki napravila veliku predstavu formiranja dugih pramenova svoje pre-sperme do vrha svog jezika. Moja žena bi se jebala s drugim muškarcima čak i da od toga ne bismo mogli imati financijske koristi. Na krevetu, dolje na sve četiri, moja je nevjerojatno seksi supruga Nikki. Nisam ni strašno karizmatična. Niti jedan bogati bankar ili investicijski broker nije oštećen u pisanju ove priče. Samo ćemo malo razgovarati, a onda ćeš krenuti.""J.

Volio bih da mogu reći da sam se popeo na nju i jebao je u svim mogućim položajima sljedeća tri sata, ali istina je da nakon gledanja takve emisije obično ne izdržim dugo. Nastavio sam dobro znajući što namjerava: "Stavit ću posjetnicu u tvoj novčanik s brojem računa na njoj..." Nikki je zauzela položaj natrag u sredini kreveta s licem prema dolje i magarca usmjerena pravo prema nama igranje šaha na spojevima.
Još me moraš poševiti."Rekla je kako bi ga spriječila da joj prekomjerno gura u usta aggies aplikacija za upoznavanje. Ovo nije nešto što radimo samo zbog novca. Koliko ste zaradili prošle godine?""1,8 milijuna dolara", sramežljivo je šapnuo Harold."Koji kurac hoćeš?"upitao je Harold obuzdavajući bijes."Stvarna sitnica... Nikki i ovaj 'John' ušli su u sobu.