HIV pozitivno negativno datiranje

Spustila je pogled, ali jedva je vidjela njegovu tamnu ruku na materijalu svoje košulje HIV pozitivno negativno datiranje. Bolje da budeš oprezan. Imala je nejasnu predodžbu, zapravo nadu, kamo će sve to odvesti, ali nije si dopustila uključiti bilo kakve detalje jer je racionalizirala da nije željna sudionica, već samo pasivna.
Roberto je otvorio vrata, a ona je iskočila iz kombija i otrčala do auta po kiši."Bože dobri, što pokušavaš sebi, budalo?"vrisnula je dok se praktički srušila u svoj auto. Hvala ti", poljubila ga je i prevrnula se na bok."Laku noć!"Namjestila je svoje tijelo okrenuta od njega i ukorila samu sebe 28-godišnji muškarac izlazi sa 46-godišnjom ženom. Bila je mokra i Marv se na trenutak zapitao zašto je toliko uzbuđena, ali je izgubio misao i usredotočio se na osjećaj kako jaše gore-dolje na njemu. To se dogodilo nedugo nakon što se Megan rodila, a Marvin je radio i vratio se u školu kako bi uz svoju ortodontsku specijalnost postao oralni kirurg.

Prošla joj je čudna misao.“Marvinovi zubi nisu tako bijeli”, pomislila je.– I on je zubar. U redu?"Marvin se iznenadio kad je Maggie izašla iz tuša samo s ručnikom.
Još jednom je vidjela Robertovo lice dok je vodila ljubav sa svojim mužem."Bože moj, što radim? Samo sam vodila ljubav sa svojim mužem i pretvarala se da je to Roberto.