Kronične stranice za upoznavanje

Poljubili smo se za laku noć i smjestili se dok nas je san obuzimao.. Osjetio sam kako ova topla mokra špilja klizi oko nje.
Volio sam Jess svim srcem i ona je, blagoslovio je, osjećala isto prema meni. Zadnji put kad smo se sreli bio sam potpuno gol, a ona je bila u uniformi. Mi činimo razliku.""Stvarno mrzim tu frazu, tako je šuplja, nerealna. Nebo mora imati ovakav okus, pomislio sam kad sam čuo da počinje dahtati. Zapovjednik Curtis se nasmiješio i okrenuo da mi namigne kronične stranice za upoznavanje. OK hvala.""To je bila šefica, ona želi doći, smiješno je što nije bila toliko u posljednjih nekoliko tjedana, pitam se je li spremna za unapređenje?""U redu, koliko dugo dok ona ne stigne?"upitala sam i namignula."Mmmm, manje od dvadeset minuta, ali zaboravi, ja ću pojesti ovaj ukusni obrok od tjestenine što si mi skuhao."Smješkajući se, počela je gurati vilicu za viljuškom u svoja mala lijepa usta, "Mmmm, divno", uspjela je kroz hranu, izbočenih obraza i svjetlucavih očiju."Oh, više, više, stvarno sam mokra od uzbuđenja svega toga.""Vlažno", rekao sam, "volim vlažno", nacerio sam se dok sam stajao i krenuo prema njoj."Ne!"rekla je dok je pokušavala stajati i prskala hranu na stolnjak."O da!"rekla sam glasno kad sam stigla do nje i prignječila je uz sebe."Dave," povikala je i vidio sam je kako gleda u moju košulju, koja je sada nosila prekrasan bolonjski poljubac u prsa, nacerio sam se i nagnuo da joj poljubim slasne usne, razmjenjivali smo jezike i ostatke hrane, ona se zahihotala dok sam je hvatao maleno i čvrsto dupe u mojim rukama."Ne, ne, prestani šefica dolazi i..." ostalo je izgubljeno dok sam je ponovno poljubio. Imamo novog glavnog policajca koji dolazi i on ima plan za koji želi da se pokrene od početka. Jedne noći nakon prilično neproduktivnog i frustrirajućeg dana vratili smo se kući i ja sam izgrebao obrok od tjestenine. Počela je polako okretati kukove i sugestivno plesati, a ruke su joj zavukle ispod bluze da joj masiraju male sise, gladeći pupoljke, uzbuđeno je uzdahnula Tinder dating app broj korisničke službe.

Osjetio sam kako melje zdjelicom o mene i čvršće stisnuo svoje napete punđe."Oh, Bože, svršit ću, kopile, izgledat ću kao krvava rajčica kad ona dođe."Vidio sam kako joj se crvenilo širi od prsa do obraza, spustila se uz mene i uzdahnula. Osjetila sam kako mi se jaja stežu i dahnula sam. Vrativši se u salon s pladnjem kave i keksima od badema koje je Jess voljela, vidio sam da me čekaju."Oprostite što ovako upadam, ali nešto dolazi i moram vas dvoje što prije uključiti."Sjedili smo u iščekivanju, kako joj je zapovjednik ocrtao posljednja dva tjedna."Neko sam vrijeme bio odsutan sa svog stola jer će biti promjena na poslu.

Gledajući me svojim velikim tužnim očima dok se nespretno smješkala."Nije u hrani, to je..." Utihnula je izgledajući zamišljeno."Ne možeš više raditi sa mnom, samo ne želirati, možda?""NE! Definitivno ne, to je dobro, vjeruj mi. Zadirkivajući me, nacerila se dok sam je ispružio i uhvatio za bokove, zateturala je naprijed, a ja sam se jezikom borio s njezinom rukom. Nasmiješio sam se kad je podigla pogled."U redu, prolij, što nije u redu, nema dovoljno sira? previše rajčice? Tjestenina je malo previše 'al dente' za tebe?"Jess se namrštila i nastavila gurati vilicu kroz hranu. Neko smo vrijeme ležali opkoljeni jedno preko drugog, a dah nam je bio hrapav i promukao. Kao što dobro znate, neki od naših "prijatelja" imaju prijatelje koji su dio velikog organiziranog kriminala bande. U dva guranja ponovno sam se vratio na točku lansiranja i dok me je držala na svojim prsima osjetio sam kako mi kurac eksplodira dok su mi jaja isporučila svoj teret. Uklonila je prst i gurnula svoju macu uz moje lice, a ja sam voljno gurnuo jezik u njezin prorez, migoljajući ga dok sam tražio njezinu rupu, gurnuo sam njezin klitoris i kliznuo jezikom unatrag dok nije pronašao onu vlažnu špilju koju toliko volim. Ako bi nas netko došao ili špijunirao, izgledalo je kao da brat i sestra imaju odvojene sobe. Prošlu godinu i pol život je sigurno bio roller coaster. Obojica su zajedno rekli da i nacerili mi se, prepustio sam ih tome. Povukla je usta s mene i nacerila se. Upalilo se svjetlo u slobodnoj sobi i zavjese su se zatvorile.
Razbarušio sam joj kosu, a ona je posegnula za mojom rukom i držala je. Dakle, restrukturiramo se , ali također će se pokrenuti nova tajna istraga kako bi se iskorijenila svaka zaostala korupcija u policiji."Uzela je keks i grickala ga dok smo sjedili naprijed."Nova metla nije zadovoljna prethodnim stabilnim čišćenjem i ovlastila je potpuno novu jedinicu da djeluje izvan Centra i da u njoj ima samo poznate službenike i službenike od povjerenja.

Osjećao sam kako mi kurac raste u hlačama, ali su ga zadržavale one i moje hlače.