Stranice za upoznavanje bez pridruživanja

Mačka je sigurno progonila dio Menesa. To je sudbinsko.""I ceremonije imenovanja. Nije ni čudo da te voli, Sai. To znači biti ja. Kad je Kaden pronašao pustoš na rubu svog carstva, stao je.

Trebao je to shvatiti kad se poigravao s njom. Osjetio je kako mu se disanje ubrzava. Artema i tinta."Kitsune je trljala svoje lice u njegov obraz: "Ali zaboravi na njih. Za održavanje bi trebalo još više. Slobodno me nazovi kako god.
Napomena autora: Iz očitih narativnih razloga, ovo poglavlje je vrlo lagano o erotičnosti. Svi su mu morali platiti honorar ili izgubiti sposobnost da kontroliraju svoje robove stranice za upoznavanje bez pridruživanja. Poljubivši ga u obraz, "Volja umrijeti za Toofyja. Ali lako se zaboravlja u kaosu."Toofy je slegnuo ramenima: "Kuge, nema više robova, uništeni hram i grad koji će uskoro zapaliti.

Podizanje kuge. Mogao je to uhvatiti, da je bio spreman, ali njegove su pripreme još tjednima do kraja. Reći ću... Mrkva je pravedna egzekucija onoga što je povrijedilo ono što je meni bilo najdragocjenije."Kao da želi podcrtati trenutak, tlo je tutnjalo i zgrada se zatresla. Bolje ti pristaju od demonskih."Nervozno je progutao: "Što bi ti od mene?""Bit ću tvoj pokrovitelj. Treba li me čovječanstvo doista gurati i vidjeti što ću učiniti da ih pobijedim?"Nasmijala se: "Zašto misliš da bih dopustila svakome tko mi se suprotstavi da nastavi disati, čovječe?""Točka dobro shvaćena."Složio se: "To je, pretpostavljam, štap. Često sam se igrao s Efinom, dok je još bila živa.