Izvorno upoznavanje islington

Zgrabio sam svoju "goodie" torbu i krenuo prema dnevnoj sobi. Počeo sam jebati svoju macu brzo i snažno prstom. Srce mi je lupalo, osjećala sam to u sljepoočnicama zajedno s mojom macom koja je kucala pri svakom otkucaju srca. Dok smo ležali jedno drugome u rukama, utonuli smo u san.. Gurnuo sam ga do kraja jednim snažnim udarcem. Izvadila sam suknju i položila je na pult, izvadila halter i onda čizme. Polizao mi je sve do bedra do vrha čizme. Gleda me u oči cijelo vrijeme. Rekla sam Ericu da se idem okupati prije spavanja. Rekao sam "odavde ćeš me zvati gospodarica Lori, nećeš govoriti ako nemaš dopuštenje da govoriš, ako si dobra kurva i radiš što ja želim, bit ćeš nagrađena, ako ne, bit ćeš kažnjena .""razumiješ li me kučko?"Pogledao je gore u moje oči i vidjela sam požudu. Izvukao sam mali vibrator i tubu gela. K vragu, bila sam tako uzbuđena što sam nosila ovo. Rekao sam mu "Klekni prema meni, kurvo jedna."Pao je na koljena "da, gospodarice Lori". Ericove su se oči raširile jer nije bio siguran što je sljedeće. Nakon što mi je završio s lizanjem čizama, rekla sam "lezi kučko na kauč, dobivaš nagradu za tako dobar posao."Rekao je: "Da, gospodarice Lori."On je legao na leđa, a ja sam se popeo i stavio noge s obje strane njegove glave.

Zavukao je jezik duboko u moju macu, šaljući mi se naježio po cijelom tijelu. Uzeo sam vibrator i uključio ga.Čulo se tiho brujanje koje je ispunilo sobu, umalo sam došla u tom trenutku, znajući da ću ga pojebati u dupe. Gledajući dolje u njega rekla sam "ti si MOJA kučka za noć, tretirat ću te kao prljavu životinju koja jesi."Eric je još uvijek imao pognutu glavu i rekao "hvala na daru gospodarici Lori". Nije bilo dovoljno mjesta za njih. Znao sam da ću previše uživati. Izgledala sam tako zgodno i seksi da nisam mogla vjerovati da to zapravo ja stojim ispred ogledala. Bila je to crna kožna mini suknja s crnim kožnim gornjim dijelom koji se veže na leđima.
Ne bih to mogao još dugo, maca mi je pulsirala i vrištala je za olakšanje. Polako sam prišao vrećici koju sam iznio sa sobom i posegnuo unutra. Sagnula sam se i razdvojila svoje natečene usne i zabila prst u pičku koja mi je curila.

Ova jedna odjeća, koja je visila na zidu, odmah mi je zapela za oko izvorno upoznavanje islington. PROKLETA DJEVOJKO, super je!" Nasmiješila sam se na on, misleći, i meni se svidjelo kako izgledam, inače se ne bih pipala u svlačionici. Glava mu je odletjela unatrag i gotovo je vrisnuo samohrana mama opet izlazi. Obukla sam sve i onda se pogledala u ogledalo.

Probijajući se do mog klitorisa koji pulsira, strugao je zubima po njemu i natjerao me da se trgnem.