Iloilo spojiti se

Robert je nastavio, "trebaš živjeti sa mnom, svojim mužem, ili živjeti s ocem svoje bebe. Ako je išta htjela od njega, imala je odvjetnika koji je mogao razgovarati s njegovim odvjetnikom i tražiti nju. Andrea je bila oduševljena njime, ponajviše njegovim kitom i idejom da bi mogla prevariti muža i izvući se bez posljedica.Željela je da se preseli k njima. Rekla mu je da je njezina potreba da viđa druge muškarce samo 'faza' i da će se uskoro vratiti na ekskluzivnost jedno s drugim. Ja mogu preuzeti ostatak tvojih stvari tamo kasnije danas i onda će to biti učinjeno."Andrea je polako progovorila: "Što će biti učinjeno Roberte?"Robert je izdahnuo: "Pretpostavljam da se čini iznenadnim, ali puno sam razmišljao o ovome otkako si mi prošli tjedan rekao da planiraš još jedno dijete s Adamom iloilo spojiti se. Zakleo se da se to više neće ponoviti. Djeca ne mogu odlučivati ​​tko su im majke i očevi. Robert je većinu noći provodio sam kod kuće.
Reći da je bio iznenađen bilo bi veliko podcjenjivanje. Pričala bi o tome koliko je on velik i kako se zbog toga osjećala potpuno i kao prava žena. Uzela je zdravo za gotovo da želi ostati u braku i uzdržavati je. Svojoj obitelji i prijateljima mogao je samo pronaći toliko isprika za njezinu odsutnost kod kuće.

Govorila je da je on njezina stabilnost, ali Adam njezina strast. Bi li Andrea odlučila završiti vrijeme s ljubavnikom kad dobije dijete?Hoće li Robert postati otac?Koga je pokušavao prevariti osim sebe?To se nije dogodilo. Adam je provodio vrijeme u seksu s Andreom. Robert je bio kod psihologa kako bi shvatio zašto vjeruje da je dijeljenje svoje [bivše] žene s drugim muškarcem dobra ideja. Što te dovodi u San Jose?"Andrea gotovo nije prepoznala muškarca kojeg je vidjela.

Jesi li mislio da ću tvojim bebama biti drugi otac na pola radnog vremena , muž rogonja, zauvijek? Ne, ne mogu to učiniti. Neki će reći da je to vjerojatno njegova vlastita greška i bili biste u pravu, bilo je.

Robert je podlegao Andreinom pritisku da pristane da ona može viđati druge muškarce izvan njihovog braka i imati s njima spolni odnos. Sve poslove s njom obavljao je preko svog odvjetnika, čak i prodaju kuće. Nije želio više vidjeti nijednu od njih welche online dating.