Web stranica za upoznavanje amerika

U nedjelju navečer uzeo sam veliku kutiju kondoma i mislim da je Kelly mislila da imaju neki rok trajanja jer ih je pokušala potrošiti što je brže moguće web stranica za upoznavanje amerika. Prvo što smo učinili bilo je da smo zaključali vrata naše spavaće sobe tek nakon što smo zatekli djecu na vratima dok me Kelly jahala vičući da je uzmem kao kurvu kakva jest. Mislio sam da će mi dati ručni posao i to bi bilo to, ali kad se pomaknula i stavila me u usta, gotovo sam ga tu izgubio."Dušice, samo tako nastavite i dobit ćete jedno pakleno iznenađenje za tridesetak sekundi", rekao sam joj dok je nastavila bez riječi. Mi smo se družili još desetak minuta i ja sam se bijesnim žestokim pokretom vratio u svoju praznu spavaonicu. Za manje od deset minuta nasmijana Kelly sišla je niz stepenice.“Umrla sam od gladi”, rekla je gledajući u vrećicu koju sam donijela.– Nadam se da si ponio vrhnje i šećer, jer ja ne pijem crnu kavu."Napomena broj jedan, bez crne kave; još nešto?""Jaja mi nisu omiljena, ali ubio bih za belgijske vafle sa sladoledom od vanilije na vrhu.""Napomena broj dva, stavi peglu za vafle u registar darova. Jednom smo se poskliznuli i zamalo srušili zavjesu za tuš. Nismo vodili ljubav tjednima, a kad to učinimo sada, ti" imaš uključen telefon u slučaju da netko ima problem? Mislim da se svijet neće prestati vrtjeti ako dopustiš ljudima koje nadzireš da s vremena na vrijeme rade svoj prokleti posao; nije li to ono za što su angažirani? "upitala sam se više nego malo uznemirila."Tako je, ne razumijem. Zastao sam kako bih se navikla na to, a zatim počeo kratke lagane poteze.

Sljedeća dva mjeseca bili smo spojeni u kuku. Oboje su na kraju odredili datum našeg vjenčanja za prvi vikend u lipnju odmah nakon završetka škole. Nisam rekao ni riječ, pa čak ni pogledao u nju u ovom trenutku, nego sam samo stajao tamo dok je glazba ponovno počela. Vraćajući se, shvatio sam da ne znam ni njeno prezime, valjda nisam bio tako uglađen kao što sam mislio. Napokon sam je izbacio iz spavaće sobe, zaključao vrata i vratio se učenju za završni ispit. Teško je disala i sada je udarala dupetom o moj kurac. Još nešto?"Pitao sam."Pretpostavljam da ćemo ostalo morati svirati po sluhu", rekla je smiješeći se.

Ponekad se vraćaš kući nakon osam ili devet sati. Pijuckajući točeno pivo pogledao sam dok je još jedan potencijalni udvarač krenuo prema njoj. Kad se Sheila rodila, morali smo usporiti jer smo palili svijeću na oba kraja, a kada je David došao dvanaest mjeseci kasnije, kroz jedan ups, morali smo još više usporiti, na moju veliku žalost. U najgorem slučaju, mogao bih živjeti s tim do lipnja, dovraga, već sam potrošio dvije bočice losiona za ruke, što su bile još dvije-tri bočice do tada. Mislim da nitko ne očekuje da ćeš uložiti dvanaest do četrnaest sati u dane; zar tvoj šef ulaže takve sate? Dovraga.
Izvukao sam ga i utrljao ga niz pukotinu njezinog dupeta i pustio, raspršujući svoje sjeme po njezinom šupku. Bila je opsjednuta svojim poslom i bez obzira što sam rekao, to je uvijek bila pogrešna stvar;pa sam prestao išta govoriti.

Razgovarali smo ostatak noći i dok sam je otpratio do spavaonice hodali smo ruku pod ruku. I njezini i moji roditelji nisu bili sretni što živimo u grijehu kad smo se vratili na fakultet.
Kelly je upravo završila drugu godinu i pokušavala je dobiti nekoliko predavanja unaprijed. S tako malo žena na zabavi sigurno se deset puta udarila prije nego što sam uopće došao do nje tisch school of the arts dating.
Prije nego što je uspio izvući tri riječi iz usta, progovorila sam."Čovječe, nije cool udarati se po mojoj djevojci, pogotovo kad ja stojim ovdje; bio bih ti zahvalan da odustaneš prije nego što postane ružno."Pogledao je mene, zatim Kelly i brzo se odmaknuo. Kad sam je čuo kako vrišti i steže mi se oko kuraca, razmišljao sam o svemu na suncu kako ne bih svršio.
Nakon njenog trećeg orgazma sam se smirio i pustio je da siđe. Proveli smo dan razgovarajući, upoznavajući se i puno se ljubeći. Sranje, bio sam tvrd prije nego što se uopće uhvatila u ruke i počela ga milovati.
Htio sam joj reći da je ovo samo početak, ali je vrištala tako glasno da me ionako ne bi čula;pa sam samo nastavio. Nadam se da vam ne smeta spavati zajedno u bračnom krevetu i da se ne stidite voditi ljubav s publikom, ali sve u svemu mislim da bi ovo moglo upaliti.