Pronađite online profile za upoznavanje putem e-pošte

Obećajem. Derek ju je privukao k sebi."Želiš mi ugoditi, zar ne?"“Znaš da znam”, rekla je Lisa, “ali video?ne znam.Što ako to netko vidi?”"Obećavam da će biti zabavno", rekao je Derek, milujući je po tijelu i ljubeći joj usne.

Polako je počela trljati Juniorovu tvrdu nogu. Dođeš mi i ja te zajebavam – zadovoljavam tvoje potrebe. Seks s mužem bio je rijedak i trajao je svega nekoliko minuta. Pružio je kameru Junioru.“Svi ustanite na trenutak.”Brzo se skinuo i otišao na kauč. Uhvatila ga je za erekciju, liznula mu glavu i zatvorila oči pronađite online profile za upoznavanje putem e-pošte. Cijenimo finu bijelu ženu poput tebe. Lisa je kimnula, ne dopuštajući da ovaj put njegov penis napusti njezine usne.“Kladim se da ti se sviđa i u tvojoj mački.”“Njena maca je izvan granica”, rekao je Derek, probijajući se kroz susret, “barem u ovom trenutku.”"Nema problema", uspio je Junior.
Obećavam da te neće povrijediti.”“Da”, rekao je Jamul, “sjedni i opusti se. Znala je što se od nje očekuje. Zastala je kad je ugledala dvojicu muškaraca na stražnjem sjedalu.“Moji prijatelji”, rekao je Derek, klizeći joj rukom oko struka i gurajući je naprijed.“Onaj koji izgleda kao linebacker je Junior. Lisa je zadrhtala, konačno je dobila ono što je željela.
Bili su u njegovoj dnevnoj sobi. Seks s Derekom bio je poput gurmanskog obroka. Materijal je svejedno uzjahao i obojica su se nasmijala."Zašto sjedim ovdje pozadi?"- zahtijevala je, a njezina irska narav raste.“Ovo nije fer, Derek!”“To je dio tvoje kazne. Pogledala je Dereka s kamerom u ruci. Približavajući se, usisala je glavu u obliku zvona u svoja usta, kušajući ga. Istuširala se i otišla u krevet.. Pozadi s mojim prijateljima”, rekao je. Ogromna izbočina na njegovim hlačama dala je običaj njegovim namjerama personalizirana usluga za upoznavanje. Ležao je duboko u njezinom trbuhu, ispunjavajući je. Nikada nije sanjala o tome da će je bandno batinati, niti snimati video, ali sada kada je granica prešla, nije preostalo ništa drugo nego prihvatiti situaciju kakva jest. Ako se njezina kazna koristi kao kurva, ona će odraditi svoj dio posla.
Dio nje želio je otići, ali potreba za Derekovim odobravanjem i erotičnost trenutka su je obuzeli. Nešto na njemu ju je natjeralo da učini gotovo sve.