Jim i Pam hodaju u uredu

Nema kauča.koji kurac?Ne bi li se profesori na fakultetima trebali uvaljati u tijesto?Mislim, zašto bi inače, dovraga, htio odgajati hrpu jebenih retardiranih po cijele dane u jebenoj zatvorskoj ćeliji, jebeno bijelo opranoj sobi koja miriše na... Ovaj kreten neće popustiti. "Hej", zove školarac, trči da me sustigne dok pratim profesora Thomasa. Jebeno sam prodan.
Lijepo od tebe što si primijetio moju suknju, mali. Da, jebi se i ti!Stenjem u sebi dok vučem svoj stol preko školarca. Obično volim loše dečke, ali hej, malo raznolikosti nikad nikome ne škodi. Lijepa traper košulja na dugmad.
Jebeno neuređena crna kosa zalepršala se naprijed na njegovo preplanulo čelo, duboke smeđe oči. Sviđa mi se muškarac s malo mesa. Ne bi ga trebalo briga za Triga. Taj je bio lak. Nadam se, puno mesa - ako znate što govorim. Vjerojatno je i on napaljen jer ima kurac.
Zaglavio sam s glupim štreberom. Zuri u mene, kao da očekuje da će mi se glava zavrtjeti u 360°, a zatim iskočiti."Ti.. jim i Pam hodaju u uredu.
O da, znaš da me želiš dotaknuti... Lijepo dupe. Ili sam možda samo poremećena.