Romanichalna ciganska web stranica za upoznavanje

U međuvremenu mi je otkopčala patentni zatvarač na hlačama i izvadila moj kurac, već prilično uspravan, te po njemu počela maziti svoje duge crvene nokte.
Nakon sve prakse koju sam nedavno dobivao, postao sam prilično vješt kurčev i sada sam koristio sve te vještine da otjeram svoju sestru. Svakog ljeta Vikki je priredila ogromnu kostimiranu zabavu i svi su odlazili romanichalna ciganska web stranica za upoznavanje.

Usne njezine sestre sada su bile po cijeloj krivulji Beckynih grudi. Naravno, cijelo poslijepodne smo proveli pripremajući se za zabavu.
Pala je na koljena uz svoju sestru blizanku. Nije iznenađujuće, nije nam trebalo dugo da se promijenimo u naše djevojačko ja. Da bih to učinio, morao bih se kloniti Vikkinog puta tijekom večeri. Uski lateks bio je sjajan uz naša tijela i nije ostavio puno mašti na način na koji se prilijepio uz obline naših velikih grudi i drskih guzica. Uske haljine od lateksa pokazivale su sve obline naših tijela, uključujući rastuće izbočine ispod naših suknji koje zapravo ne bi trebale biti. Još uvijek pomalo nervozna i nesigurna u sebe da tako potpuno prigrlim svoju novootkrivenu ženstvenost, za sada sam ostala djevica. Rachel's je bio slap tamnih uvojaka koji su joj padali svuda oko lica i preko ramena. Sprijeda, ove gaćice su bile gurnute u stranu kako bi se omogućile prekrasnim ružičasto obojenim usnama moje blizanke da se omotaju oko mog tvrdog, uzbuđenog penis. Moj vlastiti orgazmički užitak protresao me i ubrzo sam s velikim stenjanjem od užitka spuštao svoj teret u usta svoje sestre."Vau, sestro", zastenjala sam, "To je bilo jebeno vruće.""Ukusno", rekla je, gutajući moju spermu, prije nego što je sjela i povukla me u hrvački poljubac. Stvarno sam se počeo paliti gledajući ih i osjetio sam kako mi u hlačama raste mnogo brže nego bilo kojeg nedavno kojeg sam se mogao sjetiti. Rachel je povukla uski steznik haljine svoje sluškinje tako da su joj grudi ispale i bile gurnute prema gore. Vruća plavuša se okrenula i pogledala pravo u mene i zločesto se nasmiješila."Pa, tko bi od vas ljupkih dječaka želio vidjeti da se ja i Rachel ljubimo?"zamamno je prednjala. Zahihotala sam se. Ležale smo sklupčane zajedno na krevetu, naša tijela odjevena u donje rublje stisnuta jedno uz drugo tako da smo mogli osjetiti kako sve naše meso i čipka prepliću jedno o drugo. Zasigurno je bila jako zgodna djevojka, moja sestra, i oduševila me spoznaja da, kao njezina blizanka, izgledam jednako dobro. Njezina je sestra bila plavuša i odjevena u sličnu odoru medicinske sestre od bijelog lateksa, a njezino zaobljeno tijelo s velikim grudima i dugim nogama bilo je jednako privlačno kao i tijelo njezine sestre. Ali Rebecca i Rachel, mi smo samo vrsta zgodnih djevojaka koje bi bile hitovi večeri.""Ali, što će ljudi misliti?"Brinula sam se, nikad nismo izlazile u javnost kao djevojčice, "Ako naš kostim bude djevojački, to će nas samo poniziti.""Biti djevojčice neće biti naš kostim," moja blizanka je odgovorila, "Naše ženstveno ja može savršeno proći za prave, lijepe žene, a onda mogu ići u seksi, fantastične kostime. Nisu samo izgledali nevjerojatno, upravo je način na koji su se ponašali natjerao sve dečke da se okrenu i bulje.
Rachel je uparila svoje omiljene crne gaćice francuskog kroja s strižnim crnim čarapama sa šavom koji je išao prema njezinoj guzici, koju je držala crna čipkasta podvezica. Na prste smo zakačili duge umjetne nokte u sličnoj senzualnoj grimiznoj boji i nanijeli tešku, pomalo droljastu šminku, tamno sjenilo i maskaru kako bismo dobili duge lepršave trepavice, ružičasto crvene usne za mene, tamnije grimizne za Rachel. Oko steznika je bila bijela čipka i dolazila je s vrlo malom bijelom čipkanom pregačom. Svake godine cure su postajale sve zgodnije, a njihovi seksi kostimi sve oskudniji i oskudniji. Ležanje na suprotnoj strani, u položaju 69, omogućilo je mojim usnama, obojenim u tamno grimizno, da pregazim Rebeccin identičan pulsirajući penis. Ležali smo jedno pored drugog u krevetu naših roditelja. Naravno, nisam se mogao dugo suzdržavati s ova dva zgodna blizanca pušača koji su mi pružili svo to oralno zadovoljstvo.. Oboje smo znali da su naše noge naša najbolja ženstvena karakteristika i da će nam trebati najbolje, najviše cipele da ih pokažemo na najbolji mogući način.

Naša tijela čista i glatka, preselili smo se u spavaću sobu gdje nam je bilo posloženo donje rublje koje smo kupili traži grupno upoznavanje.