Lee seung gi izlazi sa suzy

Uvijek sam držao kratku kosu. Zaustavio sam čašu na usnama i zagledao se u gospodaricu White."Nema ništa loše u tome, sissy," gospodarica White je zakolutala očima i duboko pila iz vlastite čaše."Vidiš? Sad pij."Otpio sam vino.
Bilo je to područje pogodno za uvijanje. Osjetio sam u kostima da je ovo posljednji test. Ispružio sam ruku prema svojoj muhi."Opusti se Suzie, neću te ovdje tražiti da se skineš do gaćica", odmahnula je rukom i nasmijala se gospodarica White."Bez obzira koliko zgodno izgledala sjediš tamo u gaćicama i čarapama kao kurva.""Kakav je tvoj plan ako te odlučimo ne uzeti kao roba?"Pitanje majstora Greena otrglo je svijet ispod mene."Ja... Ovaj put dok sam se okrznula o njega pomogla sam mu da podigne naočale."Viri u mene.""Nisam virio", zastao je uzimajući naočale dok mu je mozak pokušavao pronaći dobar izgovor."Bio sam..." "Oh, nemam ništa protiv", ispružila sam ruku prema posljednjoj čaši baš kao i on. Nije bilo toliko ženstveno da me samo po sebi pretvori u djevojku, tako da nije uništilo mušku fasadu koju sam stavila na svoju djevojačku mačku, ali ovo je bila perika koju sam nosila na većini svojih slika. S pravom košuljom preko vrha nije bilo načina da se zna da je uopće nosim lee seung gi izlazi sa suzy.

Prvi korak, skinula sam se do gola i počela brijati svaki zadnji komadić dlake. Bilo je to kao kad mi je naredila da pijem, čvrstim glasom zapovijedi.

Bila sam tako glupa maca."Pomogla mi je pronaći Susan u sebi. Kad se smjestila u separeu, mogao sam vidjeti njezine nokte, duge, savršene ovalne prekrivene gustim, tamnocrnim lakom. Nisam mogla a da ne obliznem usne pri pomisli na ovog čovjeka."Pet minuta ranije", primijetio je, provjeravajući zdepast ručni sat.– Petnaest bi bilo bolje."Žao mi je.... Skliznula sam na sjedalo u separeu.Čovjek je sjeo nasuprot meni.
Prije nego što sam se uspio zaustaviti, ruke su mi trčile gore-dolje po klicatu, očajnički želeći oslobađanje. Nećete imati odjeću osim što ti dajemo.

Povlačenjem sam podigla majicu preko glave, izvukla ruke iz nje i skupila je u lopticu na trbuhu. Ali ne, morao sam pronaći majstora Greena i gospodaricu White. Gospodarica Kathleen bi me natjerala da se zavežem. Nećete imati slobodu osim onoga što vam mi dajemo.

Pokušala sam nakovrčati kosu oko prsta. Sa svoje strane, čuvat ćemo ti krov nad glavom, hranit ćemo te i odijevati te ćemo ti pomoći da postaneš djevojka kakva si oduvijek trebala biti davanje broja u aplikacijama za upoznavanje. Želim služiti doživotno."Majstor Green je zagunđao i naslonio bradu na šaku. Ljetna vrućina uvukla se u gužvu i gdje god sam pogledao vidio sam meso. Oči gospodara Greena okrenule su se prema gospodarici White. Ali ta riječ...intervju. studirao sam arheologiju na sveučilištu", promucao sam."Ja bih... Trebam li postati femme?To je bilo veliko pitanje.