Aplikacija za upoznavanje Pakistan

Sada, dok sam provirivao preko ramena, gledao sam Mayu kako se bori da savije svoje tijelo pored mog kako bi pronašla pravi kut za umetanje. Pozivno je mrdnula svojim golim dupetom. Moj se mozak ne bi obvezao.

Ritmični potiski nikad nisu zaronili predaleko u mene dok sam grozničavo pokušavao shvatiti njezin ritam. Ući ću duboko, ruka mi je još uvijek masira, i ubrzo počinje grčeviti orgazam, zajedno s trzanjem nogu, tragovima noktiju koji se vuku po mojoj guzi, a njezini sokovi teku niz moj kurac i jaja.
Uzbudila sam se od uzbuđenja."Kakav je to osjećaj, dušo?"Maya je disala o moj vrat."Čekaj, što?"Njezini nježni udari prestali su mrtvi."Da."Sagnuo sam se i zaigrano povukao vrh falusa. Izuzetno realno!Tupi podsjetnik da kao što neke žene vole ili mrze analni seks, tako i neki muškarci!Jebote!Oduvijek sam željela da ljubavnik proba analni sa mnom. Njezin je član odskočio i odjeknuo prije nego što se smjestio u fiksni položaj. Dublje u meni. I to brzo.
Petljali smo s čepom dok nije postao čep. Lišen svih dužnosti, sklopio sam ruke i zagledao se u noćni ormarić. Nisam bio siguran kako protumačiti njezinu šutnju. Zatim je jednim pokretom prošla u mene i ukrala svaki privid daha koji sam imao. Svaki grč. Uzela je šaku moje kose i vratila je naprijed, a zatim gore. Davno sam se odrekao svake suzdržanosti i muških stigmi i vrištao sam pri svakom udaru. Osjetio sam kako mi se njen remen susreće s guzičnim obrazima i bez napora klizi niz njih. Ispružio sam ruku natrag i petljao po njezinom članu."Želiš pomoći, gurni guzicu gore."Potapšala me po leđima. Maya se ugnijezdila iza mene, pokušavajući dotjerati najnovije i najveće oružje u svom arsenalu - 8-inčni član boje mesa s dva čvrsta testisa - u moje. To nije bila jedina promjena uloga za tu noć.

Silikonska vreća pritisnula je jače. Brže. Nakon malo vremena, smatrala je da sam spreman, pljesnula me po lijevom guzu i rekla mi da stanem na bok. Počelo je kao prst tijekom pušenja pa dva. Počeli smo sa mnom na leđima i s nekoliko prstiju i puno maziva aplikacija za upoznavanje Pakistan. Jednostavno je bila usidrena u meni, dopuštajući da me obim njenog remena rastegne.