Stranice za upoznavanje shizofreničara

Noge sada spojene, otvorila je koljena, ponovno otkrivši svoju macu, koja je sada jasno blistala na svjetlosti koja je dolazila s prozora.
Onda je, jednako brzo i šokantno kao što je počelo, prestalo, a ona je kopala po vrećicama s namirnicama za pizzom koju smo kupili. Ovo nije bio ni najmanji kurac. Iznevjerio sam je kad smo stigli do mojih vrata, da ih otključam.

Sisala mi je, grickala i ljubila vrat tako stručno da nisam uspio ni promucati.Činio sam isto u svakoj prilici koju sam imao, ali ona je uglavnom bila u ofanzivi. Radila je na tome, a sada je postigla svoj cilj stranice za upoznavanje shizofreničara. Budimo iskreni dok smo već kod toga—ovdje ima puno divnih žena koje su potpuno mrtve. Priređivala je predstavu. Bilo je još u mojoj sobi ako smo htjeli. Počela je dizati haljinu do nogu, sve dok nije otkrila svoje međunožje u tangama.

Opet je samo ustala i krenula poslom kao da se ništa nije dogodilo. Bikiniji i povremeno sunčanje u toplesu također nisu bili čudni. Isprva sam pokušao suzbiti napade hihotanja, ali bila je dobra. Otpratio sam je do BART stanice i pozdravili smo se.- Jako sam se zabavila - rekla je, vedro se osmjehnuvši."I ja", odgovorio sam, stisnuvši je za ruku. Nekako su sva mjesta koja smo pogodili bila vani. Njezine su zelene oči gledale unatrag dok su se njezine usne ponovno zatvarale preko mog napućenog kura. Dok je sisala, jednom je rukom mazila moj kurac, dok joj je slobodna ruka prošla između njezinih prekrasnih, živahnih grudi i mace, koja je do tog trenutka praktički curila.