Izlaziti s novim policajcem

Stavio je prste na njezin prorez i snažno je protrljao - zbog čega nije bilo moguće više se suzdržavati.
Kate je samo ležala dahćući kad je osjetila kako ju je preplavio porivom da ga samo gurne natrag na krevet i nabije se na njegov veliki kurac. Toplina i veličina njegova jezika, toliko su je podsjetili na drugi dio njega da joj je sve više nedostajao. Ipak, bilo je bolje imati je u svom krevetu nego samo maštati o tome.

Okrenula je glavu i pogledala ga."U redu, ali obećaj mi da neće biti snošaja.""Obećavam da te neću jebati sa svojim kurom u tvojoj pički. Nekoliko dana kasnije "Pa, kakav je život kao udana žena?"pitala se Laura dok je Kate sjela za stol u kafiću.“Razmišljam o tome da uzmem ljubavnika”, rekla je Kate lagano."Što? S tim tvojim mužem? Ne možeš biti ozbiljan!"rekla je Laura šokiranim glasom."Opusti se, samo se šalim, u redu. Otišao je preko hodnika do susjedne sobe i otvorio vrata.“Vidite sami ako mi ne vjerujete”, rekao je dok se odmaknuo. Pokušala je pogledati negdje drugdje, ali su joj oči odmah privukle nabrane mišiće koji su vodili od njegovih prsa i preko trbuha. Osjećala je kako se njegov jezik pomiče između njezinih seksualnih usana i ulazi u nju. Scott je svom osoblju pustio slobodan tjedan kako bi mogli u miru uživati ​​u medenom mjesecu, kao što je rekao svima da mu smetaju sluh."Pa, gdje je moja soba?"upitala je Kate pokušavajući kontrolirati svoje osjećaje."Tvoja soba? Samo me prati i pokazat ću ti."On je vodio put, noseći nekoliko torbi koje je donijela sa sobom. Namjestio je svoj položaj i ubrzo je osjetila toplu toplinu iz njegova penis dok se gurao između njezinih bedara, samo odvojenih tankom tkaninom od njezina zagrijanog mesa."Možeš li spavati ili je i tebi potrebno liječenje?"iskušavao je. Vjerojatno će mu to vrlo brzo dosaditi, a onda će barem imati prijateljstvo na kojem će graditi ostatak svog života.

Imaš izvrstan okus.""Nisam gay pa to nikad prije nije bio problem."– Pa pokušaj to zamisliti i reci mi što si smislio. Svaka žena s vremena na vrijeme treba malo pažnje, čak i ako nije zainteresirana.""Osim tog tvog muža izlaziti s novim policajcem. Stavio je drugu ruku na njezin trbuh, pokušavajući je zadržati na mjestu dok joj je oduzimao svaku kontrolu koju bi mogla imati. Bila je samo jaka želja da je dodirnem, pojebem i budem s njom. Sisao ju je jako dok se gurala uz njega, oponašajući pokret kako je jebe njegov kurac. I postavila je neke oštre zahtjeve koji bi vrlo lako mogli dovesti do toga da je izgubi prvom prilikom. Osjećaj trnaca bio je toliko neodoljiv da je praktički vrisnula da je prestane dirati. Bilo je u najmanju ruku neugodno. Umjesto toga, on se zadovoljio puhanjem hladnog zraka u njezinu macu.

Ne možemo spavati u odvojenim spavaćim sobama."– Uvijek se može reći da je to zato što hrčeš."Ako izgubiš san zbog mene, ljudi bi samo posumnjali da te zamaram drugim aktivnostima tijekom noći", sugestivno je rekao Scott i namignuo joj. Bila je to najmanje seksi spavaćica koju je dugovala.

To je nesretna slučajnost. Nije to bila ljubav, bio je siguran u to. Bili su vjenčani i ona je bila u njegovoj kući, dijelila je njegov krevet i sudjelovala u krevetskim sportovima - do određene mjere. Bila je šteta što mu nije dopustila da uđe u nju, ali on nije dopustio da ga to spriječi da joj udovolji na svaki način koji je znao. Nisu se puno skrivali i Kate je iza bijele tkanine jasno vidjela obrise njegovog uspravnog penisa. Sumnjičavo je promatrala kako je skidao košulju i hlače."Zašto ne napraviš iznimku i ne obučeš pidžamu?"- upitala je ogorčeno."Zašto? Već ste me vidjeli golog", nasmijao se Scott dok je presavijao i objesio svoju odjeću prije nego što je prošetao samo odjeven u svoje bokserice. Odmahnula je glavom i okrenula se od njega. Iskoristio je priliku koju mu je pružila i tako je polako milovao da je poželjela vrisnuti da požuri. Stvarno se nadala. Maknula je usta i snažno ga napumpala rukama. Posljednjih nekoliko sati dao mu je nešto na čemu je mogao raditi.

Već sam zelen od zavisti, a tvoj brat me neće ni pogledati.""James je ološ kada su žene u pitanju. Sagnuvši se nad nju, počeo joj je ljubiti put preko trbuha, a dok je podizao i otkopčavao gornji dio pidžame, ispuštao je poljupce po cijeloj koži koju je otkrio. Oh, tako sam zavidna.