Spojiti se na Virginia Beach

Prvo su jedan od dva pa tri prsta našla put unutar penetracije svakog od njih donoseći gunđanje ili stenjanje užitka. Ne mogavši ​​više izdržati otišao sam do kreveta da se pridružim. Brže i brže je išla glavom udarajući o moj trbuh dok nije postalo više nego što sam mogao podnijeti. Koža koja je blistala od zrnca vode iz tuša uskoro bi zablistala od znoja. Imali smo jedan od onih velikih tuševa koji su lako mogli stati dvije osobe i imali smo dvije glave tuša jedna nasuprot drugoj. Noge su joj bile napete i vodile su moje oči, na moje radosno iznenađenje, prema njezinu nježnom cvijetu koji je blistao u svjetlu bez i najmanjeg strništa. Ne znam jesam li to zamišljao ili ne, ali mogao sam se zakleti da njezine ruke ne samo da pipaju temperaturu nego i miluju moje lice.

Vidjevši šok na mom licu nasmiješila se i počela me ljubiti u pune usne. bila je okrenuta od vrata da uzme šampon kada je druga osoba ušla iza mene.
Naši plač i jauci postajali su sve učestaliji kako smo uživali i primali zadovoljstvo sve više i više. Polako su mi se ruke probijale uz njezine noge, podižući ih i usput ih razdvajajući. Očito ih je masturbirala. Zatekao sam je u kuhinji kako jede jutarnji doručak i razgovara s našom maćehom. Između tih grudi nalazio se trag breskve pahuljice koji me vodio niz stazu preko njezina trbuha uz samo najmanju izbočinu izravno do mekih vlažnih nabora njezine uske mlade mace. S tom odlukom pojačala sam toplinu pod tušem i gledala kako se počinje stvarati oblak pare. Pronalaženje naše maćehe nije mu dugo trebalo, bila je plesačica u jednom od klubova u koje je voljela posjećivati, a ubrzo su se vjenčali. Počeo sam se okretati oko glave bio je snažno gurnut sve dok nisam ponovno zurio ravno ispred sebe. Njezine su grudi bile velike, ali čvrsto držane na mjestu kao čarolijom i nije otkrila nijedan od znakova operacije za koje sam znao da moraju biti stvarni. Ovaj novi osjećaj u kombinaciji s njezinim milovanjem mog kura izluđivao me od želje spojiti se na Virginia Beach. Njezin je jezik pronašao put od njezinih usta do mojih i počeo istraživati. Kao u usporenoj snimci, njihove su se usne pomaknule naprijed jedna prema drugoj, a jezici su im skliznuli između njih i sreli se trenutak prije nego što su im se usne spojile. Moja sestra, koja je sada sjedila uspravno iznad maminog lica, uhvatila je moj penis svojim rukama i mazila se i igrala se s njim."Daj mami da proba ono što si mi sinoć dao veliki brate."Molila je. Kad sam se sljedećeg jutra probudila i otkrila da sam sama u krevetu, mislila sam da je sve to bio samo san.
Nakon samo nekoliko trenutaka ove predigre usne moje sestre počele su se ljubiti i sisati uz noge moje majke, njezine ruke tjerajući ih sve dalje i dalje dok nisam mogao vidjeti vlagu koja je prekrivala njezine usne i nabore. Njezine pune senzualne usne za koje sam znao da mogu uzeti cijeli moj penis u njena usta i grlo besplatne probne aplikacije za upoznavanje.
Kasnije će biti vremena za našu zabavu i igre."Dobro jutro dušo."Dočekala me naša maćeha.– Jeste li se sinoć dobro proveli?S tim pitanjem moja se sestra ugušila doručkom i gotovo se počela smijati."Super vrijeme mama."Odgovorila sam trudeći se da se ne nasmijem dok je moja sestra gledala sa mnom.– Vjerojatno najbolje vrijeme koje sam proveo u posljednje vrijeme. S oduševljenjem sam promatrao kako moja sestra vodi moju majku do njezina kreveta i tjera je na leđa. Pokušao sam zamisliti nas tamo, moju majku koja je ležala na leđima na krevetu, ustima i jezikom istražujući macu moje sestre, a njezine ruke privlače moju sestru uz sebe. Samo zamišljanje osjećaja meke vlažne mace moje majke dok je klizila gore-dolje prstima moje sestre bilo je dovoljno da se vratim u puno uzbuđenje. Upravo sada moram se istuširati."Bio je to moj kratak odgovor, zanemarivši dodati da se trebam tuširati jer me je sestra natjerala da puhnem po sebi u boksericama. U trenutku kada joj je moja muškost ušla u usta, lagano je zagrizla sa sobom zube, a zatim ga počela milovati usnama i stranama usta.
Cijelo vrijeme me njezine oči koje su se spojile s mojima gotovo natjerale da zanemarim činjenicu da je netko drugi bio u sobi. Uvijek sam mislila da moja maćeha ima posebnu naklonost prema meni ne znajući jesu li nježni dodiri i milovanja stvarni ili izmišljeni, odlučio sam da danas moram saznati. Nakon što sam se skinula do gola i uključila tuš, ostavila sam vrata kupaonice malo odškrinuta kako bi malo pare izašlo. Moja sestra sjedi na vrhu lica naše majke, okrenuta prema meni dok su joj ruke grubo masirale grudi, a oči su joj bile uperene u moje dok sam polako vodio ljubav s našom majkom. Misleći da je to moja sestra, ignorirao sam je i pokušao se pretvarati da nije tu. Ne znajući gdje je jedno od nas počelo, a drugo završilo, ali ne želeći se pomaknuti, ležali smo i uživali u bliskosti jedno s drugim uživajući u trenutku koji slijedi nakon vođenja ljubavi..

Nakon što sam brzo obrisao što sam više sperme mogao iz svojih bokserica, popeo sam se i zatvorio vrata. Nakon što su nam se usne otvorile, majka se nasmiješila i rekla: "Iznenađenje!"Zatim se okrenula i otvorila vrata tuša dopuštajući mojoj goloj sestri da nam se pridruži.
Bilo je to teško učiniti kada je njezina ruka nježno pala na moja leđa i kliznula niz moje dupe i skliznula između mojih nogu da mi zgrabi jaja. Krknula sam dok sam pokušavala sve to shvatiti.