Pogreške u profilu za online upoznavanje

Pohlepno me ljubeći, gura svoje traperice na tlo;Dahnem kad kutom oka primijetim veličinu njegove erekcije. Zatim klekne ispred mene i počne lizati unutarnju stranu mojih bedara dok ja zurim dolje u njega;Zaista ne mogu vjerovati da mi se ovaj prekrasni muškarac obrušava. Proklinjući samu sebe što izgledam nered, nasmiješim mu se i naručim piće pogreške u profilu za online upoznavanje. Njegove ruke hvataju moje lice i on me dugo i snažno ljubi ponovno gurajući svoj jezik u moja usta;Još uvijek osjećam okus na njegovim usnama hud hookup aplikacija za android. Prelazim rukama preko njegovih prsa do vrata i zaključavam mu prste u kosi;moji se kukovi nehotice povuku naprijed dok omotam svoje noge oko njegovog struka, ne narušavajući ritam koji postavlja. Poljubivši me u vrat, šapće: 'Ostani još malo, molim te.'Zapravo, stvarno se moram malo otrijezniti prije nego što odem kući i kad njegove ruke lutaju mojim tijelom padam u iskušenje.

Voda iz tuša mi teče niz tijelo, a ja mazim svoje tijelo pjenom od sapuna, misleći na njega;Žao mi je što nisam imao vremena utažiti čežnju između bedara. Odabrao sam otići u bar daleko od hotela u kojima odsjeda bilo koji od mojih gostiju;večeras je sve o meni a ne o njima. Ipak, njegova ruka ostaje oko mene i tihim glasom kaže: 'Lijepa si, kad si stigla?''Uh, malo sam došao ovdje', neodlučno odgovaram, nekako mu ne želim reći da sam ovdje već nekoliko mjeseci. Baš neku večer jedan od gostiju na koje sam naletio u jednom klubu požalio se na ručnike u njegovom hotelu, u četiri ujutro – suvišno je reći da mi nije bilo zabavno, a povrh svega, tada sam bio prilično pijan.

Iskreno, tada me nije bilo briga. Oblizujem usne i počinjem se vrpoljiti s njegovim remenom i trapericama dok njegove usne lutaju mojim prsima.
Kad se osvrnem uokolo, vidim mlade djevojke u mjestu kako me gledaju, pogledi su im zavidni i gotovo im mogu čitati misli.Čini se da im je na svim licima napisano što želi s njom. U osnovi sve o čemu mogu razmišljati su njegove usne na mojima i njegove ruke koje istražuju moje tijelo;Premještam se na sjedalu kako bih ublažila rasplamsanu požudu u slabinama dok mi turisti cvile. Kao i uvijek, cesta je krcata idiotima koji nemaju pojma kako se vozi, a ja proklinjem oluju kad mi sat kaže da je skoro pet do jedan.