Izlazi s ljubomornom nesigurnom ženom

Mogao sam tako dugo ostati, osim ometanja teškog disanja i povika "otišli su!""Mislim, otišli su. Sigurna sam da im se ništa nije dogodilo. Mislim, to objašnjava kako je uspjela napraviti taj um u kampu za razbojnike, ali nama to zapravo ne pomaže."Taleran je izgledao zabrinuto."Ono što ne objašnjava je što su kugle ili zašto bi ih skupljao.""Objasnio sam ti da su sve ostale rase rođene od nas nimfi. Za ohrabrenje sam im malo mrdnuo dupetom i prigovaranje je nestalo.Šetnja do njihovog kampa prošla je bez događaja, a mjesto je bilo točno onako kako je Cidane opisao. Stisnula sam ga između dva prsta, lagano izvrćući, osjećajući kako mi krv curi kroz gumb. Rekli bi mi da postoji problem..." Pogledala sam ga, gotovo u suzama. Spakirani. Rozan je nestala izlazi s ljubomornom nesigurnom ženom. Pogledali su dolje gdje sam ležao ispružen na tlu, a ja sam lijeno odmahnula glavom.– Uživam na povjetarcu. Proveli smo sljedećih nekoliko sati sunčajući se i pokušavajući smisliti planove, ali bez da smo znali gdje je nekromant, nismo imali načina da krenemo naprijed.
Svi su bili izgubljeni u mislima, pokušavajući shvatiti sve to."Hoćeš reći da imaš više magije od vilenjaka ili patuljaka?"Rushwillow je udario Khitano po ruci."Stvarno? To čak i nije važan dio. Nema šanse da odustanem dok ga ne dobijem natrag.

Pobrinut ćemo se da samo povjetarac prodre u nju."Isplazila sam jezik Taleranu dok se on nasmijao. Dva dječaka su oduševljena promatrala dok sam izvlačila mokre prste i počela njima trljati klitoris. Tko je sa mnom?"Cidane i Khitano oboje su stajali. Pokušava iskoristiti njihovu moć."Svi smo pogledali Cidanea, vrpoljeći se na tlu."Mislim, ako je maternica, onda je seksualna. Lagano sam pocrvenjela, ali se nisam pomaknula."Rushwillow i ja ćemo ostati s našom nimfom. Sjeo sam tvrdo na tlo i stavio glavu u ruke. Uz sav seks koji sam imala, bilo mi je čudno da je ovo prvi put nakon nekog vremena da moji prsti rade posao.

Sljedeće poglavlje bi trebalo biti duže (i prije) Kad sam završio s pričom, otvorio sam oči i pogledao skup ispred sebe. Pokušavam se vratiti pisanju, pa je ovo kratko poglavlje za vježbanje svojih vještina pisanja. Ali i sama po sebi ima veliku snagu.""Dakle, mogao bi to pokušati iskoristiti kako bi dobio moć ili stvorio vojsku.""Ili ga je jednostavno mogao uzeti da me namami iz vode.
Sve će biti u redu.". Nigdje im ni traga."Cidane se trudio doći do daha. Tijelo mi je zadrhtalo, a ja sam zastenjala, a zatim se srušila, još uvijek nježno dodirujući svoje latice. Idem vidjeti mogu li saznati što se događa. Sada smo imali više informacija, ali činilo se da to nije bilo dovoljno za bilo što produktivno.– Pa, pretpostavljam da ćemo samo pričekati i vidjeti što će djevojke saznati.