Propisi za online upoznavanje

Pogledala je oko sebe."Možete li zamisliti? Ne samo da ste polugoli, nego i stojite tamo s sisama koje vise preko grudnjaka. Isključila ga je, posramljena.“Najprije stavite losion”, predložila je Jenny. Učinak je bio daleko drugačiji nego prvi put. Slobodnom rukom je štipala i povlačila bradavice. Ponovno je naciljala dildom, a zatim ga ponovno lagano pritisnula na klitoris. Barb je iznenada sjela na stolicu do nje.Čvrsto je sjedila tako da je stolica lupila o zid. Petljao sam s prilično velikim, neonsko ružičastim, s dodatkom koji je izgledao kao da bi mogao pronaći moj klitoris, iako je glavna cijev pružala osjećaj raja iznutra."Možete probati ovo. Bio je to iznenađujuće bučan vrhunac koji je uključivao udarce njezinih bokova o pod i glasno dahtanje propisi za online upoznavanje. Kad sam bila očišćena i obučena, jedva sam mogla vjerovati da se sve dogodilo, ali sam ipak željela još.

Barb je tako lagano trljala prst u krugovima gdje je Jenny pokazala."Ovako", Jenny, koja je klečala ispred Barb, očito se umorila od čekanja. Gurala je dildo unutra i van sve brže dok se nije gotovo udvostručila u vrhuncu. Posuđe i slika zveckali su od sudara. Gurnula ga je unutra izlazak sa samohranim ocem savjeti. Izgledala je poput manekenke u reklami za donje rublje. Bila je glatka, vitka, ružičasta.
Sada ju je bez ceremonije odbacila u stranu."Stajati tamo u grudnjaku bilo je jednostavno nezamislivo, ali imati ga..."Sada je bez priče izvukla grudi iz stezanja grudnjaka. Jenny je obrisala Barbine sokove s dilda i uperila ga u moje međunožje.“Imaj dildo, jebat ćeš se”, bila je njezina afirmacija.