Briggs i Straton pumpa za gorivo spojiti

Znao sam da bih mogao biti ovdje dolje cijelu noć, a i tebe je to moralo biti pomalo ljutito, znajući kako mogu ugoditi da ti se pruži prilika, ali samo sam te zadirkivao napaljivao me. Gurnuvši dva prsta u tebe, istegnula sam tri prsta i nježno sam stegnula ti si uklonio stezaljku i protrljao mi klitoris.

Opet sam bio neposlušan, otišao si nakon što si me vezao i bičevao kad sam čuo da si uključio tuš, a moj bijes je rastao u mojim grudima poput vrućine u pećnici. Progurao si se dalje.

Stenjala sam i vrištala i doživljavala orgazam uvijek iznova i iznova Briggs i Straton pumpa za gorivo spojiti. Napeto sam se nekako izbezumio razmišljajući o tome kako mi rastežeš šupak jednom od mnogih igračaka koje si imao, svojim prstima, svojim kurom.

Učinio sam kako ste željeli stiskajući i puštajući radeći moj čvrsti šupak kao maca koja voli da stenjete i radite u meni i iz mene. Radeći gruba mjerenja u svojoj glavi znao sam da nije dovoljno dugo da dođem skroz do tebe i počela je da se gomila zbrka, povukao si lanac i osjećao sam se kao pas koji puzi do kraja stola ispustio si lanac i rekao mene da puzim s jednog kraja na drugi ispod stola, pratio sam tvoj napredak i puzao dok lanac nije povukao otpor, ti si sjeo i izvukao si svoj slasni kurac iz hlača. Nadao sam se da ću to moći zadržati za tebe. Srušio si se na mene sa svojim kitom još unutra i rekao mi da dođem luxy dating brisanje računa.
Začepio sam usta, a ti si se nasmijao i to ponovio, četiri puta. Rekao si mi da želiš da moj šupak bude spreman kad god si bio i gurnuo ga kući, sišući mi bradavice nakratko, izazivajući jauke od mene, šibao si mi macu jer sam te ponovno uzbudio. Ti manžete i spuštao jednu po jednu nogu, gornji dio mog tijela je još uvijek bio sputan u lisicama i lancima.