Datiranje mornaričkih tuljana

Promatrao sam njezinu guzicu dok se penjala uz stepenice i izlazila iz kade datiranje mornaričkih tuljana. Tako me uzbudila. Spavanje golo u planinama Colorada, bez pokrivača, pokazalo se u najmanju ruku pomalo nezgrapnim. Moj penis se grčio iznova i iznova ispuštajući mlaz za mlazom kreme koju je tako očajnički željela, a ja sam joj tako očajnički želio dati."O BOŽE DOBRO TO JE DIVNO. Imala je čvrste noge, listovi su bili veliki, ali čvrsti.

Zatim je ustala s kauča, nasmiješila se i otišla u svoju spavaću sobu. Sad znam zašto te smatram tako prokleto seksi...... Nisam sigurna da će ti se svidjeti."Zakoračio sam naprijed i čvrsto povukao Saru prema sebi, pritišćući svoj kao kamen kurac uz njezin trbuh."Sara", rekao sam joj dok sam je ljubio u čelo."Moji planovi za godišnji odmor su se promijenili za tjedan. Jače ga je pritisnula na svoju kožu. Glava joj je gurnula unatrag i usmjerila je pogled izravno na mene, proučavajući moje lice. ummm...

Stvarnost koju sam potvrdio na svom nedavnom odmoru u Coloradu. Uzbuđenje, da, ali i strepnja. Malo si znojna, rekla je. Smiješila se i ljubila me dok me držala. Znao sam da sam tu noć pa smo oboje držali i na kraju smo zaspali. Nemojte sve muškarce suditi po bivšim muževima ili dečkima koji žele samo “trofejne” djevojke. Ovdje sjedim pored Kat s ručnikom omotanim oko sebe. Već mi je opet teško."Sara je stala i okrenula se prema meni.
Slučajno sam je vidjela u beauty sekciji. Nakon što sam izašao pod tuš, shvatio sam da nemam drugu odjeću za obući. internetu. Zaspao sam prije nego mi je glava udarila o jastuk.

Bila je zadivljena koliko i ja koliko je hladno u hotelu bez klime. Pecao samwn uz plažu s mojim rođakom. Uzela je moje ruke i pričvrstila ih iza moje glave i počeli smo se francuski ljubiti. Veliki, mekani, s tamnim oreolima okrunjenim krutim bradavicama nalik gumbima. Da, pretpostavljam da si u pravu, rekao sam.

Sviđa mi se osjećaj tvog kura na mom trbuhu. Ja sam bio u srednjim tridesetima, ona oko pedeset. No, mogao sam reći da ju to još uvijek muči jer je bila sigurna da me odnekud poznaje. Rekla mi je da se vratila prije otprilike tri mjeseca i zaposlila se u gradu. Pitao sam je, što me ti to pali?Volite velike žene, pouzdala se.
Bila je to još jedna razina ekstaze dok sam je rukama ponovno uhvatio za listove. Ona je sigurno tjerala moje jer sam shvatio gdje bi me vidjela i čitala moje priče.
Nakon nekog vremena primijetio sam da gleda u moj srednji dio da vidi jesam li uzbuđen.