Internetske stranice za upoznavanje u inozemstvu

I tako su počele Nikkine avanture na Twitteru. Gospodarica Kay stigla je na svoju listu poruka. Ryan je bio fotograf i za njega je postao redovit događaj fotografirati Nikki. Postavila je novi račun, nagovijestila svoju pokornu prirodu u biografiji i pratila mnoge račune koji su joj se svidjeli.

Predeću kao mačka koja sjedi kraj tople vatre po hladnom danu'. Od te večeri objavljivala je pokoju fotografiju i razmjenjivala koketne poruke s brojnim svojim pratiteljima. Pogled joj je prešao na muškarca koji je sjedio u kožnoj fotelji lijevo od vrata. Ppplleaase pusti me cuum'.'Mače nešto?To je prilično obećanje koje dajete.

Kad god bi Nikki masturbirala, počela bi na ovaj način, ali je ubrzo napredovala do klitorisa jer se njezina potreba za orgazmom pojačavala. Odgovor gospodarice Kay bio je gotovo trenutačan.'Stavi dva prsta u usta i sisati ih.

Dobro je što smo u istoj vremenskoj zoni.''Ne vidim kako će to funkcionirati', pomislila je Nikki, 'prekinuvši se s visine strasti da pitam potpunog stranca smijem li ići do kraja.'»A sada da vidimo možete li učiniti kako vam se kaže.Želim da vrlo pažljivo slijedite moje upute. Odgovori gospodarici Kay i vidi kako će se stvari razvijati. Nije uključila golotinju na svoj popis tvrdih ograničenja i njezin je Dom provjerio je li s njom u redu. Onda je jednog dana objavila svoju fotografiju na Twitteru.
Pomirišite svoje uzbuđenje. Sada želim da prstima otvoriš usne.Želim moći vidjeti točno unutar vašeg temeljnog mačića'. Dok je drugom poželjela laku noć i spustila telefon, odjednom je shvatila koliko je krevet ispod nje mokar internetske stranice za upoznavanje u inozemstvu. Stala je pred zrcalo u punoj dužini i polako skidala odjeću zamišljajući da to radi pred svojom Gospodaricom izlazi s ljubomornom nesigurnom ženom.
Onda se vrati u svoju macu draga moja i premaži te prste svojim sokovima. Gospodarica Kay je objasnila da nikada ranije nije smatrala da je žena podložna i da nikada nije učinila ništa što bi moglo biti blizu toga da bi se opisala kao biseksualka.

Od tog dana njihovo vođenje ljubavi promijenilo se s Ryanom koji je preuzeo dominantniju ulogu.