Izlazi li Fergie s bilo kim

Pogledala je Yvaina."Naredniče Wair, koliko su dobro organizirani ovi zavjerenici? Jeste li ih ti i Rouran slomili kada ste pronašli njihovog kovača žada?""Vratili smo ih", rekao je Yvain."Ali procijenili smo da su još uvijek preradili određenu količinu žada klanova u oružje. Ali krajnji učinak toga je da ste vi, vaša sestra i ostatak House vai Keller sumnjivi .""Pojurili ste na stranu predsjednika Ceha", reče Heldi."Došao sam pomoći egzarhu! Ovdje sam te našao!"rekao je Tau."Razumijem da to tako vidite, ali morate razumjeti i kako bi mi se to moglo učiniti", rekao je Heldi."Vaš ujak je, kako kažete, jedan od najodanijih sinova Tie Vashil. Heldi je mahnuo i čarolija se srušila, Tau je lagano posrnuo, držeći ga Stražari.– Kunem se, u čast lady Eline, nemam pojma zašto me suzdržavaju."Vaš ujak, Sir Tau, vodi ovu pobunu."Čak je i Yvain morao zuriti na taj odgovor, a sir Tauova otvorena usta bila su još šira."Moj ujak je među najodanijim Vashilijem koje sam..." "Vaš ujak i vaši rođaci su izdajice u svojoj srži", reče Heldi."Urotili su se da zbace Ceh, urotili su se da ukradu zmajev žad kako bi im pomogli u ovom nastojanju, a sada su uzeli egzarha i cijelo njegovo kućanstvo za taoce. Uhvatio ju je za stražnji dio vrata, povlačeći je naprijed i gore, prsa su joj pritiskala naprijed. On nije bio velik čovjek, Noab vai Keller, ali je bio dovoljno velik da se ona s lakoćom borila da ga uvuče u usta.
Umjesto toga, Noab joj je grubo povukao kosu i ona je uvela njegov kurac u svoja usta. Nemam posebno želja da otkrijem 'zašto', iako me 'kako' zanima, i, siguran sam, narednik Wair ovdje. U lijevoj je ruci držala Tredgarov penis, a u desnoj Cadrilov, možda ne tako debeo kao ostali, ali duži, s blagom kosom krivinom. Druga mu je ruka držala njegov penis uspravno, pritiskajući ga u njezin dekolte. Svaki delikatan ples između slobodnjaka, umjetnika, burgera, petorice plemića i čarobnjaka bio je poremećen.Što god da su Marjov i njegovi drugovi učinili, rascijepilo je grad kao pokvareno jaje, sada je sumpor pobjegao izlazi li Fergie s bilo kim.
Heldi se nasmijao, iako u tome nije bilo humora."Magija internetske stranice za upoznavanje u inozemstvu. Postojala je čudna privlačnost u korištenju njezina tijela kao predmetu cjenkanja između braće. Netko ju je uzeo za ruke, podigavši ​​ih, i osjetila je kako se zatvaraju oko dvije tople, tvrde šipke. Ruka na njezinu zatiljku povukla ju je unatrag, a Tredgar je gurnuo naprijed, željan uživanja u onome što je Cadril imao. Zbog toga je Yvainu trebalo mnogo godina da otkrije da je polovica Straže opkolila imanje vai Ullana, koje su pobunjenici prvi zauzeli.