Datira u nizozemskim običajima

Rekao sam da se usuđujem i djevojka mog prijatelja me je odvažila da pustim Ann da se igra s mojim kurom. Uplašila sam se, misleći da su moja možda četiri ili nešto, ne znajući sebe. Znao sam da je spuštanje na takve pičke nešto što ću sljedeće morati isprobati. Zatim je povukla svoje plave gaćice u stranu, otkrivajući vulvu. Atletske sam građe, upravo se vraćam iz Iraka na vojnu dužnost. Cesta je potpuno pusta dok razgovaramo. Moj kurac je rebrast divovskim venama. Mislila je da je to seksi i pitala bih li je prstom.
Otkad sam sama, ne mogu dići ruke od sebe datira u nizozemskim običajima. Odmah je počela prilično glasno stenjati, ispruživši tijelo, jer se činilo da joj se um koncentrirao isključivo na ono što joj radim. Spustila je hlače dalje kako bi razmaknula noge. Složio sam se, već sam bio sjajan izlazi li Fergie s bilo kim. Gurnula je naslon sjedala da se nasloni dok sam se igrao s njezinom macom. Čitam tvoje priče vraća me u prošle trenutke, podsjeća me na erotska iskustva koja sam doživjela. Otkopčala se i spustila hlače oko koljena. Najdalje što smo stigli za to vrijeme je ljubljenje i maženje.
Moram tako jako napuhati teret. I promijenio sam imena kako bih zaštitio sve koje sam poznavao ili poznavao. Oh, to područje je tako osjetljivo.