Tinejdžerske kršćanske smjernice za upoznavanje

"Ne. Ali toliko je pametna da mi oduzima dah. Let je trebao stići u Newark kasno poslijepodne, i sigurno je stigao tekst: "Natrag u SAD-u A. Znam kako je mladiću u tvojim godinama. Ne mogu slušati kako se moj tata seksa, rekao je Kevin sebi.
Kevin se prolazno čudi što je njegov otac dobio takvu ženu i shvatio je da stvara pretpostavke."Dakle... Rekao je da ima iznenađenje.""Pa", rekao je James, "to ja zovem iznenađenjem.
Ona će baciti napad, jamčim."James je kimnuo. Mogao je čuti tihe šaptave jauke. Chiara je ispirala sapun sa svog bujnog, punog tijela. Chiara. Leonardo da Vinci, dolazim. Ali onda je otišla. samo da se ogledalo ne zamagli." "Shvaćam", rekao je Kevin. Pretpostavljam da imam pristojan mozak, ali previše sam lijen za sve to." "Objasni mi teoriju struna, opet", rekao je James. Ili Rowan. Njezin osmijeh bio je prirodan, pogled izravan i nepokolebljiv. Zach je tiho ušao u stan. Iako uglavnom maštam o tome da sjedim na klupi u parku među tulipanima i pričam o Edith Wharton.""Ponekad si takav gubitnik", rekao je Kevin."Pa, kad ćeš se izvući iz društvenog koledža tinejdžerske kršćanske smjernice za upoznavanje. Ali nakon čega? Tjedan dana? Uopće ne liči na mog tatu.

Um mu je divljao po divlje kontradiktornim mislima i emocijama. Njegov otac — oni — vjerojatno su bili umorni od dugog leta datira u nizozemskim običajima. Dodirnuti, zagrliti, govoriti otvoreno i iskreno. Njegov otac slegne ramenima.– Rekao sam da imam iznenađenje za tebe."Morat ću ovo obraditi", rekao je Kevin. A imam i kćer, baš tvojih godina.
Sjetio se njezinih jagodica, tamne kose, sjajnih sivo-zelenih očiju. Iz nekog razloga zamišljao ju je na vrhu, kako jaše, kotrlja bokovima, pritišće se... Ponekad radi do kasno. čak ni djevojka?""Ne koliko ja znam. Treba mu mjesec dana samo da kupi jaknu."- Živjeli za zaljubljivanje - rekao je James."Što je s vama? Ima li izgleda?"Kevin je razmišljao o nekim od privlačnih žena s kojima je dijelio satove. Velike, teške grudi, naizgled prirodne.
Vjerojatno je mlađa od njega, ali ne puno. Ne smije spavati sa mnom. Volio je da stan bude čist u svakom pogledu, i radije je uživao u procesu pretvaranja iz otrcanog, pretrpanog i neuređenog u svijetao i prostran.
Također vrlo elokventan o licemjerju o seksu koje postoji u SAD-u A. Svjetlost iz kupaonice strujila je kratkim hodnikom.Čuo je kako se otvaraju klizna staklena vrata tuša i netko ulazi. Vratar ga je označio kad je ušao.