Tinejdžerski izlazak iz kršćanske perspektive

Kad sam pogledao natrag na vrata, tamo je bila Jane, naslonjena na dovratak s njom prstima jedne ruke povlačeći i vrteći njezine kratke šiške. Ona mi daje ključeve moje sreće.

Dok sam ispružio jezik da poližem na hladnom spoju između njih dvoje, snažno si grickao moj klitoris i usisao moje stidne usne u tvoja usta. Otkopčao je svoje kaki hlače i gurnuo ih do gležnjeva. Svršnjavala sam i svršavala! Rukama sam snažno stisnula svoje dupe obraze.
Činilo se previše trivijalnim za spominjanje."Dick nije bio zadovoljan tim odgovorom i želio je znati više. Imao sam svoju pobjedu i bilo je vrijeme da budem velikodušan."Charles, ranije sam rekao da za nekoga tko zna toliko, ti znaš tako malo. Na kraju sam došao do posljednjeg odlomka: "Mogao sam čuti zvukove gnjecanja dok su tvoji prsti pipali okolo, i opisao sam ti gdje je moja G točka. To bih jako volio. Pridružio sam joj se, s ponudom da pomognem u poslovima. Rekao sam mu: "Jane, i mnoge druge žene, žive svoje živote kao robinje slike pobožne ženstvenosti koja jednostavno potpuno promašuje. Brinuo sam se zbog rizika koji sam preuzeo povjeravajući joj se, ali sam pomislio: "Što je učinjeno, učinjeno je."Konačno, gotovo tjedan i pol nakon naše popodnevne šetnje i satova masturbacije, nazvala me od nje i pozvala me na večeru u subotu. Njezina druga ruka otkopčavala je sve prednje zatvarače svoje karirane suknje i vidio sam kako ta ruka zaranja kroz prorez i glavu ravno u dubinu njezina međunožja. Također sam vidio kako stršene izbočine njezinih nevjerojatnih bradavica guraju o bijelu tkaninu njezine bluze. dolje u njegovu stolicu uz olovni udarac.
Budući da sam joj prvi put dao one pitomije, sada su mi ostale one za koje sam se brinula da su previše eksplicitne i neobične za njezin probuđeni ukus. Dok njezin muž nije obraćao pažnju, Jane sam dala paket koji je stavila iza svjetiljke na stolić tinejdžerski izlazak iz kršćanske perspektive. Jane želi gledati.

Jednostavno je odbio razgovarati o tome, a Jane se bojala dalje ga tjerati.Što se tiče priča i masturbacije, svaki dan je krala trenutke za čitanje i igru. Neću te ni pitati hoćeš li to učiniti.

Bio je pametan i želio je da to znamo. Vratimo se čitanju moje priče. Ali u ovom trenutku istine, vratio se na svoje dosadno razmišljanje, vičući: "JANE!Kako si mogao?Ne možete im se htjeti pridružiti u ovoj zloći.Što je Sue uopće mislila pod 'opet'?Izbacit ću ovu lukavu zavodnicu iz svoje kuće ovog trenutka." Jane je odmah odgovorila: "Da se nisi usudio!Sue je moja gošća i moja prijateljica. Svaka tema koja se pojavila izazvala je Charlesovo mišljenje koje je pažljivo građeno poput tvrđave, nesposobno da bude napadnuto iz tuđe perspektive.Čak bi i lakomisleno neslaganje s njegovim dogmatskim stavom bilo ismijano, a zatim uništeno snishodljivom obranom njegova stajališta. Gledala je rupe kroz Dickovu glavu, dok je konačno stigla spomenuti moje priče i kako su joj otvorile hrabri novi svijet koji je uključivao fantazije i koncepte koji su je napalili, oslobađajući je od granica njezina jednostavnog načina života .

Podižući ruke prema stropu, uputila sam Charlesu otvoreni poziv: "Igraj se s mojim grudima."Njegove ruke odmah su obavile moje sise, a on je počeo snažno stiskati;previše tvrdo."Ne želim da me pokvare, molim vas! Budite osjetljivi i usredotočite se na moje bradavice i meso ispod površine."Brzo je učio, jer se njegova tehnika radikalno poboljšala, a vitice užitka jurile su oko mog tijela. Kad su ona i Dick otvorili vrata, rukovao sam se s njima, a Dick je uzeo moj kaput. Izazvao sam ga: "OK, Charles, zašto ne bih pročitao nešto svoje, pa ćeš vidjeti možeš li ostati nezainteresiran. Odjednom sam shvatio da Dick stoji u tamnim sjenama hodnika iza Jane, neprimijećen od nje. Kako biste večeras željeli proširiti svoje vidike?Želio bih da otkriješ kakva je prava žena vruće krvi i kako možeš zadovoljiti nju, ali i sebe u isto vrijeme. Jane je pratila smjer mog pogleda, a kad je ugledala svog muža skrivenog iza sebe, pomislila sam da će se zatvoriti, možda mu zatvoriti vrata pred licem.
Siguran sam da to nije ništa što bi stvarno dobilo na sitne stvari o seksu koje zanimaju prave muškarce."Čovječe, je li taj čovjek znao pritisnuti moje gumbe!Imao sam mu nešto dokazati.