Croisiere speed dating

Ubrzo je post postao jedini način. Rhiannon je imala noge u zraku, a maca joj je blistala u sumraku croisiere speed dating. Srušili su se na krevet u blaženoj iscrpljenosti, držeći se za ruke.“Nikad mi nije bilo tako dobro.”Steve je konačno progovorio."Ti si nevjerojatan!To je ono što si skrivao od mene sve ove godine?”Rhiannon je, vraćajući se u stvarnost, pocrvenjela."Hvala vam. Bar je bio na obali, koji je bio dio gostionice u kojoj je Steve odsjeo. Kad je završila i sjela da sluša sljedećeg govornika, misli su joj se vratile na posljednju internetsku razmjenu između nje i Stevea.

Rhiannon je u e-mailu odgovorila kako će ga početi hvatati za glavu dok se više uzbuđuje. E sad, da je itko ikada prisluškivao njihov razgovor, zakleo bi se da su stari prijatelji, možda čak i ljubavnici. Voljela je pisati sa Steveom i reći mu kako će mu popušiti kurac;govorila bi o teksturi i opsegu. Rhiannon je jedva čekala da izađe s konferencije. Bilo da je to bio način na koji je govorio o nježnom lizanju njezinih bradavica ili način na koji je opisao kako se njezina maca osjećala čvrsto oko njegovog kuraca.
Jednom se rukom igrala s njegovim jajima dok je drugom rukom izmjenjivala udarce po njegovom kurac. Kako je orgazam nabujao, odgurnula se na krevet, izvila leđa i zahvatila Steveovo lice. Pogledao je u telefon i sjetio se kad je zadnji put čuo Rhiannonin glas kako ga moli da joj poliže macu.

JAAAAAASSS!SVRŠAVAM ZBOG TEBE!!!!!!!!SADA ME NAPUNI!!!!!!!!”To je bio znak koji je Steveu trebao. Da!!O da!!JEB ME. Oh moj… stranice za upoznavanje bez pridruživanja. Cijelo to vrijeme Rhiannonin je jezik bio zauzet pravljenjem krugova na vrhu njegovog penis. Znala je da će biti dovoljno vremena za polako i lagano.
Upravo sada, bolje da me poševiš tako jako i tako brzo da riskiramo da zapalimo sobu!”Steve se opet potresao od iskrenosti koju nije očekivao, ali volio. Dala je sve od sebe da prođe kroz predavanje koje je držala o važnosti računala u školama. Rhiannon je imala druge ideje. Jezik joj je bio točno uz glavnu venu.
Sada, s tim jednim pogledom, svi savjeti, podučavanje i suosjećanje ustupili su mjesto onome što su stvarno željeli učiniti cijelo vrijeme.“Hajdemo odavde odmah!”rekoše uglas, i dalje zatvorenih očiju. Zatim mu je otkopčala traperice. Cijelo poslijepodne Steveu je bilo teško koncentrirati se na zadatak.
Steve ju je pomaknuo na rub kreveta kako bi mogao stajati. Otprilike jednom mjesečno našli su se u istom gradu i ovaj vikend bi imali četiri dana na istom mjestu.