Arheološke metode datiranja ppt

Reggie je povremeno opuštao stisak pa joj je ruka klizila preko glave njegovog kuraca, gdje je William živio arheološke metode datiranja ppt.

Prešla je jezikom oko bradavice, poljubila je, povukla hladan zrak brzo usisući, a zatim ih sisala, zauzvrat. William je uspio skinuti obuću ne skidajući pogled s Reggie, osjećala se toplo pod njegovim pogledom. Njezina se ruka pomicala gore-dolje, on se uronio u osjećaje koje je ona stvarala. William Rivers je tretiran kao počasni gost.

Reggie je pao na koljena i povukao donje rublje. Opet je njegov odraz bio razbijen fizičkim..
Unatoč tome što je njegov intelekt želio podijeliti i analizirati svoja iskustva, bio je drogiran Reggievom intimnošću i ubrzo je podlegao koliko često bi se trebao družiti kad izlaziš. William je povukao stolicu i stao na nju kako bi bolje pogledao."Nadao sam se da ćete možda htjeti istražiti ovu arhitekturu", rekla je Reggie, spuštajući ruke niz tijelo. Možete uključiti svoj znanstveni mozak u istraživanje ženskog tijela i promatranje.""Tvoj me pogled čini vrućim, požuri ili ću ti preskočiti kosti."Ne dodirujući njezino tijelo, uhvatila joj je obraze i spojila njihove usne, osjetio je udar strasti koja ga je obuzela.