Meme medicinske sestre za upoznavanje

Aresta bi ga morala nečemu učiti da bi se to kvalificiralo kao lekcija. Ipak je išao naprijed. Tomove su oči pale na ružičasto sjajilo za usne koje je prekrivalo njezine usne koje se savršeno ljube. Tomov se mozak borio da sastavi dijelove.Činilo se poznatom.
Blijedoplava boja neba bila je poput gledanja u ocean, koji se beskrajno širi do rubova svijeta. Aresta je ispalila još jednu vatrenu loptu u njega prije nego što je imao priliku u potpunosti vratiti dah. Tom je ispravio ramena s vatrenim demonom meme medicinske sestre za upoznavanje. Tom je ustao u sjedeći položaj, a u ušima mu je još zvonilo od eksplozije koja ga je bacila na leđa. Nije bilo tako davno da je bio samo djevičanski štreber. Sjedio je zureći u nebo. Mekana, praškasta zemlja držala mu je leđa, znoj mu se hladio na koži i Tom nije osjećao ništa od toga. Zar ne znaš kamo ideš?"Rekla je."Botanički vrtovi?"Rekao je, zbunjenost u glasu.– Danas tamo imamo biološki laboratorij."Oh, ne, nećeš", rekla je na činjenični način, "Botanički vrt Emerald Meadows je zabranjen za našu vrstu. Tom se gotovo nasmiješio.– Onda nema razloga da ne dođete na nastavu."Tome, trebalo je deset čarobnjaka da izvuku posljednjeg idiota koji je tamo zalutao."Tom nije odgovorio, oči su mu već lutale pokraj nje, do staklene zgrade obložene maglom u blizini.

Kožnata krila i blijedocrvena koža, u kontrastu sa jarko ružičastom kosom i prodornim očima koje su lagano blistale na umirućem svjetlu. Osjećao se sjajno, bolje nego što se osjećao dugo vremena, ali je ipak osjećao da je kraj blizu. Sjena je pala na njega kad mu je u viziju zakoračila ženska figura, blokirajući jednu od posljednjih mrlja sunca i stvarajući aureolu svjetla oko njezina tijela. Zakoračio je naprijed u mrtvi sprint prema demonskoj zavodnici, dok su mu cipele podizale meku, praškastu zemlju dok je išao. Arestina raskomadana odjeća pokazala mu se tek malo više od smetnje. Tom se jedva otimao od Arestinih napada, dok je pokušavao pokrenuti vlastite neučinkovite protunapade."Ne možete iskreno očekivati ​​da ćete biti gospodar sukubija ako ne možete zadati niti jedan udarac."Aresta je pogledala mjesto na kojem je stajao nekih 15 stopa i pogledala ga oštrim pogledom. Njegovi mišići i dalje su nakon treninga imali osjećaj da su "napumpani". Preopasno je.""Sara, o čemu, dovraga, pričaš? Na putu si mi, zakasnit ću na sat."Tom je otišao napraviti korak, ali ga je spriječila Sara koja mu je stupila na put."Stvari žive tamo, Tome. Oči su mu, međutim, bile širom otvorene, a fokus mu je bio udaljen u daljini. Tom je natjerao svoje bolne mišiće da se skupe dok je počeo žestoko jebati Arestu. Aresta je zurila u njega. Počeo je osjećati poznati osjećaj približavanja orgazma. Cijelo joj je tijelo bilo prekriveno slojem prašine i mraka koji nije sasvim skrivao mrlju osušene sperme na unutarnjoj strani bedara.– Nazvao bih te prljavom kurvom da ne mislim da ćeš to shvatiti kao kompliment.rekao je Shyira."Da, pa tvoj dječak je odlučio da se želi igrati prljavo.""Oh", rekla je, promatrajući unutrašnju stranu svojih bedara, "a kakvog je prljavog glumio?""Pa on je obavio posao, ako je to ono što pitaš."Shyira je odložila turpiju za nokte na stolić dok se nagnula naprijed, a njezina puna pozornost sada je bila usmjerena na krpu za prašinu ispred sebe."Pa kako je prošao?"Mali smiješak gurnuo je kutove Shyirinih usana."Jednostavno prohodan?"Blago je rekla."U redu, dječak je prošao sjajno. Oporavio se dovoljno da je uhvati za nogu dok je pokušavala pobjeći. Osim toga bio je ljut.
Njezine su se usne suptilno razmaknule dok je gledala u njegove oči. Mišići su joj se polako opustili nakon borbe. Oči su joj se suzile, a vilica joj se vidno ukočila."Nisam uplašen."Rekla je kroz zube. Jednim posljednjim udarcem ispraznio je svoja jaja u Arestin čekajući seks. Podigao je pogled.
Samo što je ovaj put nagnuo štit prema dolje. S Tomove strane, on je bio u raju. Tom je ispružio ruke ispred sebe i kanalizirao energiju, još jednom, u plavičastu boju svog štita.
Je li to ono što jebeno želiš čuti?"Shyirin osmijeh se samo produbio."Dobro je to čuti, ali moje strpljenje s tobom se gubi. Brani se."Zalajala je. Poput posjeta umjetničkim galerijama kao dijete i gledanja remek djela velikih slikara.
Tom je sada bio više od pola puta i ona, a Aresta je konačno skupila potrebnu energiju i izbrusila ga."Aer'omura!"povikala je netflix dating show Otok ljubavi.