Nesklad u vezi s internetskim upoznavanjem

srce mi je definitivno jurilo pri pomisli obojici ugoditi obojici muškaraca, a to bi značilo da će moj sin upisati sveučilište.
"Ne znam što misliš.. Dječački kratki izrez gaćica meko obuva obline moje još uvijek čvrste 44-godišnje guze.

Htjela sam to. Ali ozbiljno?Što je Mike mislio da sam ja?Kako se usuđuje ponuditi me Joeu kao kurvu?Pa ipak, čak i kad sam mislio da sam znao da sam to već bio. Nalio sam čašu vina iz mini bara dok sam vodio vruću kupku dok sam puštao misli da odlutaju unatrag tijekom posljednjih 6 tjedana. Svaki dio mene je vapio za njim i želio da me on ispuni. Uf, uvijek se žalio, ali morala sam priznati dok sam se provjeravala u ogledalu da dosadnom kreteni nešto nedostaje;izgledalo mi je jako dobro. "tako dobro... Znao je da me ima, znao je kakva sam kurva bila s njim kad mi se pružila prilika, pa tko sam ja da pokušam i odjednom se ponašati kao bilo što drugo?"Pa," izdahnuo sam, "što vas dvojica dečki želite da učinim?"rekla sam preko ruba svoje čaše za vino fiksirajući ih hladnim, lascivnim pogledom dok sam grizla usnu. Da gorim od želje da osjetim kako eksplodira, da osjetim kako mi njegov vrući, zadovoljavajući teret ispunjava usta. Pritisnula sam svoje lice u njega, udišući topli mošusni miris, osjećajući da mi je toplina na obrazu dok mi se Josephov jezik gurao u guzicu u ritmu dok je prstima jebao moju pičku. Otvorila sam usta i usisala ga još jednom u svoja topla vlažna usta dok sam izvijala leđa i gurala se uz Mikesov kurac, osjećajući kako zadivljujući obim probija put između mojih baršunastih, mekih mokrih usana i u dubinu moje pičke.. Mogao sam osjetiti njegov penis kako raste svakim potezom mojih mekih mokrih toplih usta gore-dolje po njegovoj dužini dok je Joe grcao i stenjao ohrabrujući."Pokaži mu koliko duboko možeš to uzeti dušo."Čuo sam Mikea kako je rekao pored mene, "progutaj njegov kurac umjesto mene."U želji da udovoljim, spustio sam se, opuštajući se i otvarajući se, gurnuo sam prema dolje osjećajući kako mi čvrsta, crna glava zabija u grlo."To je to Dušo, to je to!"rekao je Mike dok je Joseph glasno grcao."To je to."Dahnula sam i povukla se suzećih očiju. Bilo je lijepo ponovno poželjeti muškarca na način na koji nisam tako dugo.

Tada su se stvari počele brzo kretati, jer nam je odjednom svima postalo ugodnije i izgubili smo svoje inhibicije. U 5:56 čekala sam koliko sam mogla, omotala sam šal oko ramena i krenula niz hodnik natrag do odijela 1100. Bilo je puno seksi nego što sam inače bila odjevena u yoga hlače i majice bez rukava, ali htjela sam izgledati dobro za Mikea nesklad u vezi s internetskim upoznavanjem.