Smiješni memovi za upoznavanje na mreži

Sljedećih sat vremena provodim sjedeći na neizrecivo neudobnim stolicama koje se posvuda čine standardom u institucionalnim hodnicima. Okreće se prema meni i usne nam se susreću. želim da se sjećate mame. Stigli smo rano, tako da je bilo mirno s nekoliko posjetitelja. Sinoć sam bio preumoran, ali večeras sam nemiran da još jednom nastavim našu priču. Bila je razočarana što nismo mogli hodati među kamenjem, nešto što mi je moj tata rekao da je ljudima bilo dopušteno kad je kao dječak posjetio spomenik smiješni memovi za upoznavanje na mreži.
Hvala ti, ovo je bilo divno; osjećam se... Zanimljivo, Frejino je zanimanje privukao prijedlog da bi mogla doći ovdje u Wessex Uni. Dok je sunce postajalo goruća, sjajna linija kroz rastuću maglu na horizontu, naše se ruke susreću i spajaju. Ona se pomakne, dublje udahne, a moja joj ruka nježno četka bradavicu. "Lijepo je i mirno i lako je osjetiti blizinu božanskog, Frejine božice i Boga. Razgovaramo i Freja pristaje da je Tanya sama razgovara, ali pod uvjetom da sam vani u slučaju da bude previše."Mislim da bi mi bilo lakše nestati ako sam malo nervozna, a neću biti nervozna ako si sa mnom Ginny", kaže ona.

Ovaj dio odmah slijedi nakon drugog dijela, tako da da biste imali smisla, stvarno morate prvo pročitati dijelove 1, 2 i 3 – 1. Pripremim tri šalice i razmijenim ih, dodajući još šećera u svoju jer osjećam da trebam povećanje energije.Čim sjednem Tanya počinje."Primio sam tvoju e-poštu, Ginny, i tvoje bilješke, Wanda, o ovoj novoj temi, gđice Freja Mause. Nasreću, kantina je na putu do Tanjinog ureda, no, prema dogovoru, usput se nećemo držati za ruke niti grliti. Ljubim joj vrat i ramena, a zatim vrhove njezinih prekrasnih punih grudi. Ovo poglavlje kraće je od prethodnog jer se priča približava svom kraju. Ipak smo uspjeli posjetiti Stonehenge, što je Freju zadovoljilo. Također moram pronaći način da priznam našu vezu s Tanjom na način koji ne izaziva eksploziju od nekoliko megatona!Na pola puta do kantine čujem kako me zovu. Ne mogu a da ne prenesem ovu bol na Freju i ona se odmah povuče."Oh, tako mi je žao draga moja! Oprosti, oprosti, oprosti."Podižem ruke prema njoj i mazimo se dok osjećaji prolaze."Oprosti, Freja. Dok se rastajemo, gotovo je poljubim bez razmišljanja, ali uspijevam to pokriti kao samo ruku na njenom ramenu i naginjući se naprijed da kažem: "Ne zaboravi na zeleni gumb ako trebaš izaći!""Da, zapamtit ću", odgovara ona dok se udaljujemo. Glava mi se spušta i jezik mi klizi između njezinih slasno vlažnih usana i kušam je u potpunosti.
Idemo na samhainsku gozbu."Kad se sljedećeg jutra probudim, iz tog istog dubokog i mirnog sna u kojem sam uživao posljednje dvije noći. A ja ću se sjećati mame i zahvaljivati ​​Bogu i Božici za njezin život i život koji mi je dala. Nažalost, dosta je skupo pa ako ne nađemo neki posao nećemo dugo biti ovdje. Nekako je čuo za Freju, ali ju nije mogao intervjuirati pa je dojavio Wandi. "Što želiš, ljubavi?"pita Freja."Misliš o summatu koji me pali kao lud - što je to?""Želim te polizati, okusiti i pojesti tu tvoju slatku macu!"odgovaram."O draga!"ona dahne i legne. Kunilingus je oduvijek bio omiljeni oblik vođenja ljubavi, ali pomisao da moj jezik ulazi u najintimnija mjesta ove prekrasne, divne djevojke pretvara moju nutrinu u žele. Na kraju razgovor završava i ona postaje ozbiljna."Da, ali u Wicci je to Samhain: posljednji i najvažniji festival u Wiccanskoj godini aplikacija za upoznavanje s pogodnostima. I slažem se s tobom, mislim da su obje sposobnosti povezane i da bi ti također mogao biti u stanju učiniti obje...

Sudeći po zvukovima stvari, provela je neko vrijeme sa svojim rođacima iz Zapadne Indije jer je njezin naglasak nakon toga uvijek izraženiji."Oprosti?"Pitam dok se sjećam kako, čak i bez ESP-a, ima tonu empatije potkrijepljene vrlo oštrim umom.Želudac mi je pun leptirove nervoze."Ginny, možda nemam nikakav ESP ili psihički vatromet u glavi, ali imam oči! Ostavio sam malu prestravljenu djevojku s tobom u petak i danas... To je dan za sjećanje na one koji su umrli. Ovaj put, međutim, imam ukusno dodatno zadovoljstvo jer osjećam kako mi njezini sokovi prelivaju u usta, podižući moj zanos do novih visina.