Smiješne slike profila za upoznavanje

Njegov "ukočeni" se zavlačio u prostor između mojih guzica, polako se pomičući gore-dolje. Znao sam da ću pucnuti poput zategnute gume i odletjeti ako se ne držim. A sada imaš golu mačku smiješne slike profila za upoznavanje.

Tangice su bile malene, zelene satenske s vezicama sa svake strane. Grudi su ti prekrasne. nisam baš gotova." Zadirkivala sam ga dok sam trljala svoj kremasti nasip."Mmmm, Bože kako se osjećaš tako dobro, svidjet će ti se."Bilo je vrijeme za ispiranje i zgrabila sam ručnu glavu tuša, ponovno uključila vodu i podesila glavu da pulsira. Odnio sam neke stvari čistačici...., otišao u centar grada u kupovinu.""Pa što si dobio?"Potajno sam se pitao je li to za mene.– Vidjet ćeš poslije večere, a ne prije – rekao mi je odlučno. Zašto ne donesi nam doručak", rekao je preko ramena dok je izlazio iz spavaće sobe "Mislio sam da imaš slobodan ostatak tjedna i da ćemo ga provesti zajedno", iznenadio sam se tonu njegova glasa kad je imao samo nekoliko minuta prije bio tako nježan."Imam, dušo, ne brini", zvučao je više poput sebe ovaj put, "Imam samo nekoliko stvari za obaviti.

Ja sam najsretniji muškarac na svijetu."Gledajući ga u oči znala sam da misli svaku riječ koju je rekao."Ne, ja sam najsretnija žena na svijetu, jer me voliš."Obrisali smo se ručnikom i počeli se oblačiti za taj dan."Pa što ćemo danas raditi? Nadao sam se da bismo mogli otići do North Shorea gledati surfere i imati piknik", upitala sam dok sam se odijevala."Možda ćemo morati pričekati do sutra na to. Povukao je ruku, "I ja mogu biti zadirkivač, ali ti se to možda neće svidjeti."Veliki uzdah!"Ne, dušo, ne stani sada, tako sam blizu.""Znam, i rekla si mi na dan kad sam stigla kući da želiš da dominiram nad tobom. Odlučili smo se za nekoliko dana u jednom od ljetovališta, vožnju po otoku i neke turističke stvari poput plantaže ananasa. Nisi trebao potrošiti novac, ali drago mi je da jesi!"Nisam se mogao prestati smijati. Imam mala usta i ovo mi je teško, a nekoliko puta sam začepila usta. Pucao je tri puta, a onda mu je cijelo tijelo zadrhtalo. Ušavši u dnevnu sobu napravio sam malu piruetu. Ako ga još niste pročitali, daje pozadinske informacije o likovima. Osjetila sam šamar onoga čime me udarao. Zapeli ste sa mnom" Grlili smo se još nekoliko minuta prije nego što smo ustali."Hajde dušo, oprat ću ti leđa.....i prednji dio", doviknula sam preko ramena dok sam ulazila u kupaonicu."Znaš, ovaj tuš je prilično mali, ali mislim da ga možemo najbolje iskoristiti", rekao je Jay dok sam otvarao vodu."Čekaj, želim te gledati kako briješ svoju macu."Sjeo je na zahod. Ozbiljnijim glasom, "Ta guzica će uskoro biti moja, ali za sada se okreni." Prevrnula sam se na lice on i on me poljubio, dugo i duboko.