Znakovi da se odmorite od spojeva

Napisao sam i Emmi, odmah mi je odgovorila tražeći da joj kažem o ostalim djevojkama u vojarni, što mislim o njima i da li mi je neka od njih privlačna.

Morala sam otići kako bih se vratila svom poslu u Glasgowu, pa je nakon toga njegovih pisama bilo sve manje kako je ljeto odmicalo, dok nisam konačno prihvatila činjenicu da osim za seks, on nije baš zainteresiran za mene. Dobra vijest bila je da je primila poruku i da se nakon toga naučila održavati razumno čistom. Topla voda je uvijek bila problem u vojarni jer se činilo da je nikad nije bilo dovoljno, tako da bih se, da bih se lijepo okupao, ustajao jako rano nekoliko jutra prije nego što je većina drugih ustala i kada bi voda bila vruća kako bih mogao uživaj.

Nakon buđenja ujutro i poslije večere bilo je najgore vrijeme kada su se gotovo svi prali i kupali otprilike u isto vrijeme.Što su naši razgovori postajali intimniji, to mi se više vrtjelo u mislima, na neki način sam poželio da ona zašuti o tome jer mi je to donijelo ugodne uspomene koje nisu pomogle. Vikendom smo išli u grad u kupovinu ili popiti nekoliko pića i ići na ples i slikanje. Nakon nekoliko dana neki od ostalih zaključili su da je dosta, te su je jedne večeri zgrabili i boreći se odnijeli do stola na sredini sobe. Ne znam iz kakvog je doma došla;također nije smatrala potrebnim često mijenjati donje rublje. Vratio se kući nakon što mu je školska godina završila, pa sam uspio uzeti nekoliko slobodnih dana da odem kući i vidim ga tijekom jednog vikenda. Bila je jedna djevojka koja kad je bilo vrijeme za spavanje nije pravilno namjestila krevet kao mi ostali.

Išla je na sve plesove i sjedila u nadi da će je zamoliti za ples. Sada sam se odlučio da je ljeto kao da je prošlo sporije nego ikad. Zbog svoje sramežljivosti zapravo je vodila neku vrstu zaštićenog života, tako da smo imali mnogo zajedničkog što se tiče našeg društvenog života kod kuće.
Nakon što je bila odjevena, naravno, nije se vidjelo, tako da je dan prošao bez incidenata. Tako da je ubrzo počela smrdjeti kad smo mi bili na paradi, komentari su joj bili, ali su ostali bez riječi.

Gledajući unatrag, volio bih da je pokušala sa mnom, bilo je vremena kad sam mislio da bi mogla;Često sam se pitao jesam li bio iskren prema njoj i rekao joj da sam bio sa ženom kao i sa muškarcima bi li pokušala?Znam da sam se mogao zaljubiti u nju, čak i nakon što smo bili poslani u druge kampove nakon što je naš trg završio, bili smo u kontaktu neko vrijeme, ali nikad je više nisam vidio. znakovi da se odmorite od spojeva. Zatim na paradnu stazu da počnem učiti marširati, činilo se da je to vježba koja se ne završava kako treba. Isprva se opirala, ali je vidjela mudrost udovoljavanja željama većine.