Znakovi da morate napraviti pauzu od spoja

Oscar je ostao držati vrata osjećajući se suvišnim."Jackie," Irene je pozvala s druge strane sobe, "tako mi je drago što si mogla doći, što bi htjela popiti?""G i T bi bili dobri, ako ga imate."Odgovorila je kad se smjestila u Oscarovu omiljenu stolicu."Oscar, dragi, daj Jackie njezin džin i tonik, a ja ću pojesti svoju uobičajenu Cavu."Irene je poučila prilično bezbjednim tonom. Ušla je u dnevni boravak i nasmiješila se u sebi kad je ugledala svog muža kako čvrsto spava u svojoj posebnoj stolici, s nekoliko praznih boca piva na stoliću pokraj stolice."Što?..uuh..oh, zdravo draga, doma si.

Nakon što je prelistavao gomilu smeća, pronašao je film koji je izgledao zanimljivo, pa je otpio gutljaj piva i odlučio ga pogledati. je li?Pretpostavio sam da je to prosječno... Zatvorio je oči i pokušao se pomiriti s onim što se upravo dogodilo, iako se činilo da ništa nije imalo smisla.

Ubrzo su i muškarac i Irene bili goli, a ona je počela lizati i sisati njegov penis koji se stvrdnuo, koji je rastao i rastao, sve dok nije bio dugačak najmanje devet inča, gotovo dvostruko duži od Oscarovog organa, a kad je Irene počela opsjedati ljutiti ljubavnika čudovište, Oscar se približio rubu svog vrhunca. Oscarova su se usta još više otvorila kad je čuo kako Irene podržava Jackien način života. Danas sam je sreo u liftu. Nakon nekoliko isprobavanja odabrala je par uskih traperica i gornji dio koji se spustio sprijeda kako bi otkrio više od njezine uobičajene količine dekoltea."Što misliš Oscar?"upitala je svog zapanjenog muža, "izgleda li ovo seksi?""J..y..da", promucao je, "ali zašto želiš izgledati seksi za večeru s Jackie?""Ha ha.. ovaj... Oscar se spustio u svoju omiljenu stolicu dok je njegova zagrijana pizza počela dodavati primamljiv miris hrane opojnom mirisu Irenina parfema. Otišao je u kupaonicu i oprao ruke, a zatim obukao trkače i majicu.
oko nje se uvijek motaju seksi mladići... Nadam se da nećete ljuti se ako priznam da su jedna ili dvije od njih osjetile moju guzu i grudi dok su se probijale. Otišla je bez riječi s Oscarom, što ga je ostavilo iscrpljenog i zbunjenog."U redu, pretpostavljam", odgovorio je, "iako je bila pomalo agresivna.""Sigurno ionako nije bila jako impresionirana tobom", uzvratila je Irene, "iako nije moglo pomoći što si cijelo vrijeme dok je ona bila ovdje gledajući u svoju haljinu. Oscar je otvorio još jednu bocu piva, svalio se u stolicu i uzeo daljinski da vidi može li pronaći nešto zanimljivije za gledati. Bila je srijeda navečer i Oscar i Irene su upravo završili s večerom, tako da se Oscar veselio opuštanju pred TV-om, a ne zabavi novog susjeda.
Stavio je pizzu u pećnicu i pripremio pladanj s priborom za jelo, začinima i čašom piva."Eto, sve si sređeno za večer, poljubi me za rastanak i poželi mi dobar provod."Irene je prednjala, nudeći obraz da se poljubi."Zbogom ljubavi moja, nadam se da ćeš se dobro provesti s Jackie."Oscar je odgovorio, poljubivši ponuđeni obraz."S Jackie na čelu, siguran sam da ću se dobro zabaviti... Oscar je naslonio glavu na stolicu i zatvorio oči, počevši se opuštati kad je pivo počelo djelovati. Također se pitao što je Jackie točno mislila kad je govorila o tome da on obavlja kućanske poslove i da poštuje, kao da bi to trebao raditi ako je dobar muž."Pa, Jackie, reci nam sve o sebi", upitala je Irene, "jesi li slobodna, udana, u vezi?"Jackie je na trenutak izgledala zamišljeno prije nego što je odgovorila."Pa, bila sam udana, ali to nije išlo, pa pretpostavljam da sam slobodna, ali imam nekoliko dečka između kojih mogu birati kada osjećam potrebu za muškarcem."Jackie je odgovorila."O, dobro", odgovorila je Irene, zvučajući pomalo uznemireno, "a trebaš li muškarca jako često?""Prilično često, da, mislim da nisam lezbijka, pa mi trebaju muškarci za seks, a imam i prilično visok seksualni nagon, pa se dosta redovito javljam svojim dečkima znakovi da morate napraviti pauzu od spoja. Osjećao se sve više i više zabrinut zbog toga što bi Irene mogla raditi, i žalio zbog svih puta kada ju je pokušavao nagovoriti da uzme ljubavnika, vrlo svjestan da sada kada je vani, pretvarajući njegovu fantaziju u stvarnost, ona neće brinuti o njegovoj reakciji, jer je tako jasno dao do znanja što želi.