Najbolje aplikacije za upoznavanje žena

Nekoliko minuta kasnije zaustavili smo se do šanka. Zabavna atmosfera s terena odmah se prenijela na bar dok su svi počeli piti i smijati se. Vratio sam se u ured i radio ostatak dana. Ležao sam i slušao Amandino disanje. Nekoliko sekundi kasnije cijela kickball ekipa se okupila i svi su zgrabili čašu.

Preplavio me njezin jedinstveni ženstveni miris i opet sam se izgubio u jednostavnom poljupcu. Isprva je koristila svoje ruke na mojoj guzi kako bi povukla moj središnji dio prema sebi i uzela moj kurac duboko u svoja usta, ali nakon nekoliko sekundi počela je trljati moju rupu kroz moje traperice. S njezinim prstom u dupetu i ustima na mom kurac znao sam da neću dugo izdržati. Nisam čuo odgovor, ali onda ju je Amanda upitala: "Možemo li se odvesti s tobom?"Amanda i ja smo otpratili Jen i Marka do njihova auta najbolje aplikacije za upoznavanje žena. Nasmiješio sam se i sreo je na vratima.“Hej dušo”, rekao sam dok sam je uzimao u naručje. Amanda je blokirala Jenin pogled na to otkako su nam tijela bila pritisnuta jedno uz drugo pa je Amanda oklijevala na trenutak da mi da zaklon. Nastavila je i gurnula stražnja vrata bara.

Razgovor je odmah gravitirao naletima pa sam ga upitala otkud zna za to kinesko mjesto.- Moja bivša djevojka Monica obožava to mjesto - rekao je Chris.– Odatle smo stalno dobivali hranu za van.