Roanoke va spojiti se

ne mogu" "Možeš", rekla je, nagnuvši se i prošaptala mu na uho, "ili možeš gledati dok ja to radim.
Tretirati te kao pravog jebenog kontejnera za smeće."Fisher je sjedio zaprepašten dok su mu se svi smijali."O moj Bože, Justine!", rekla je Jenny, cereći se, "odakle je to došlo?"Justin se nasmijao: "Ne znam, vjerojatno tvoj zli utječeš na Jen, i znaš što si mi rekao."“Idemo onda”, rekla je Jenny, ni ne pokušavajući prikriti svoje uzbuđenje. Kliznula je jednim podmazanim prstom u njega, a zatim drugim, polako ga pipkajući dok se nije uvjerila da je spreman, a disanje mu je bilo otežano i oštro. Tvoj izbor.""Sophie", rekao je, a srce mu je lupalo u prsima, "ne bi.""Zar ne bih?"rekla je, sada licem u lice s njim."Ti si sada ništa drugo nego mlohavi kurac sissy, baš kao što si htio. Ne bi mogao ispravno funkcionirati da je htio.
Što nisi. I ovo što radiš sada je bila samo maštarija, i vidi kako si uzbuđena, vidi kako si hodala okolo, vidi kako si lako dopustila da te dovedu ovdje . Gotovo je osjećao pripadnost, premda pogrešnu, ali se ipak mogao sjetiti kada je prvi put rekao Sophie za njegovu tajnu i iznenadila ga je parom jednostavnih crnih čipkastih gaćica iz svoje ladice. Možda se stvarno pretvarao u kurvu."Imam Candi", rekla je Sophie, povukla Fishera na noge i pružila mu svoje torbe."Ovi dečki su ovdje Jennyni prijatelji."Fisher je istupio naprijed, natovaren torbama i užasom. Naglo je udahnuo dok mu je podmazani prst klizio niz dupe. ovo je previše stvarno.""Ali izgledaš tako jebeno zgodno Candi", potaknula je Jenny."Stvoreni ste za ovo.
Cijeli je stol usmjerio pozornost na Sophie, a Fisher se odmah osvijestio."Koliko dugo si čekala", potaknula je Sophie, "čekajući da te iskoriste kao kurvu? Znaš da to želiš... Danas, pogotovo nakon svega što ga je sinoć doživjela, bio je nemoćan protiv nje."Penny za tvoje misli dušo?"rekla je Sophie dok su izlozi i trgovine prolazili pokraj njih."Jenny... Sada prestani slati poruke. Ipak, netko poput nje, Bože, nikada mi neće dopustiti da ovo zaboravim.""Sutra će biti drugačije", rekla je, položivši ruku na njegovu savijenu ruku."Kunem se.""Samo ćeš mi morati vjerovati dušo", rekla je sa smiješkom. "Sada", rekla je Sophie, gledajući ga s ljubavlju, "to je puno bolje, gdje je li to bilo?" "Nikad nisam mislio", rekao je tiho, "ja bih bio ovdje ovakav." "Iskoristimo to na najbolji način", rekla je roanoke va spojiti se.
obaviti rukovanje", priznao je Fisher."Hoćeš mi dopustiti da svršim ravno u tvoju kučko tranny face?"upitao je Chuck razvratno."Kladim se da će se i to tebi svidjeti, zar ne?""Da", priznao je Fisher, a poznati osjećaj mu se provukao kroz prepone. Sjedio je tiho dok su se svi upoznali, saznavši da Chuck vodi teretanu, a Justin radi na osiguranju na jednom od kina. Više nije imao kontrolu. Ne volim biti sam.""Što se dogodilo tvojim prijateljima?"upitala je gledajući naprijed-natrag."Rekao sam ti da želim da ih zabavljaš dok ti ne kažem."“Vidjeli su isječak od sinoć”, rekao je Fisher gledajući Jenny.– Poslala mi ga je."O moj Bože!"Sophie je uzviknula glumeći iznenađenje."Nisi!?""Ništa", odgovorio je, "samo su ustali i otišli.""Trebamo li vidjeti možemo li ih pronaći," upitala je Sophie, "i možete se ispričati što niste bili iskreni što im želite popušiti kite kao u filmu?""Molim te ne Sophie!"rekao je brzo.– Povrijedit će me!"Ne budi takva beba", rekla je Jenny, "sigurna sam da će boljeti samo u početku, a onda će ti se svidjeti."Sophie se nasmijala, a zatim dodala: "Samo ćemo im ponuditi rukovanje ako se previše bojiš.""Molim te, ne Sophie", preklinjao je, "ja... Mogao je samo sjediti i čekati. xoxo" Fisher je spustio svoj telefon dok je Chuck prišao bliže, jedno mesnato bedro pritisnuto uz njegovo."Amater," odgovorio je Fisher, jako pocrvenjevši, "ja... ja bih, volio bih tu Domme Jennifer", odgovorio je Fisher, cijela grupa znajući da to nije laž.“Hajde, uzmi naše stvari prije nego što te Jenny sagne ravno preko ovog stola”, rekla je Sophie, ne mogavši ​​prikriti osmijeh. Telefon ga je udario u goli trbuh i onda su nestali. za sada."Fisher je samo kimnuo, začuđen. mmmm...
Trebaju ti nove cipele, novi grudnjak i nove gaćice. Nikad te ne bih mogao nazvati nekim stvarima koje ona Ali ti to želiš, zar ne?""Kako bih to mogao poreći Sophie", odgovorio je Fisher, "pogledaj što mi je učinila... učinila mi je.
Uživam u tvom poniženju. Fisher je otvorio usta da odgovori, a Sophie je uzela njegovo lice u svoje ruke, duboko ga ljubeći, stenjajući na njegovom jeziku, privlačeći ga k sebi.
Znaš duboko u sebi, ovo je dio tebe koji želiš istražiti, a ja ti želim pomoći.""Pomozi mi Sophie", rekao je, dok mu je iz kuta oka skliznula jedna jedina suza.“Pokaži mi za čime sam se mučio... Ovo je nastavak prethodne priče. Sada je ovo privuklo Fisherovu pažnju. ostanite savijene struk... i ja sam te htio izdrkati da se ispričam što nisam bio iskren prema tebi.""Ne," odgovorio je, "radije bih svršio na te tvoje velike lažne sise.