Rječnik suvremenih datiranja

Jedva čekam pročitati vaše ostale prijave!Postoji jedna riječ koja mi odmah ubija zanimanje za priču.. Bez odgovora, odmaknuo si se od mene, natjeravši me da stenjem dok je tvoj kurac klizio iz moje sada lišene pičke rječnik suvremenih datiranja. Pidžama i nabrijane kovrče samo doprinose efektu."Međutim, čim su vam riječi napustile usta, činilo se da ste primijetili vrlo narasle obline mojih nevezanih grudi i moje guzice u mojoj oskudnoj donji dio pidžame.– Uzimam natrag, ljepša si nego što sam se sjećala."Bolje da uđeš", rekla sam oklijevajući, "ne mogu dopustiti da te netko od mojih učenika ili drugi pratilac uhvati kako ulaziš u moju sobu."Iako su riječi još visjele u zraku, oboje smo znali što zapravo znače, oboje smo znali da mi srce lupa, da sam nekontrolirano mokra u trenutku kad sam te ugledala ispred svojih vrata. Držeći se uz tebe, znajući da više nikada u životu neću biti ovako teško, znajući da je ovo zadnji put da ću se zaobići tvojim prekrasnim kurac, pokušala sam ti pokazati kako se osjećam sa svakim centirom svoje pregrijane kože protiv tebe, svaki vrući pritisak mojih usana na tvoju čeljust, svaki razbijeni jauk bez daha u tvom uhu.Čim sam pomislio da mogu ustati, a da mi se noge ne sruše ispod sebe, odmaknuo sam se od tebe, zastao kako bih na djelić sekunde primio tvoj kurac duboko u grlo prije nego što sam kleknuo na pod pored kreveta. Konačno, kada nitko od nas nije mogao izdržati ni sekunde duže, čvrsto sam zgrabio tvoj kurac i bez upozorenja duboko te odveo u svoja zauzeta usta."Oh Jenny", stenjala si, obuzeta osjećajem kako moj jezik trza po tvojim osjetljivim mjestima."Zaboravio sam kako nevjerojatno tvoja usta osjećaju prema meni."Prezauzeta držeći usta punjena tvojim kuracom, samo sam stenjala kao odgovor, neprestano pomičući usta polako gore-dolje po tvojoj osovini, dok sam te istovremeno muzala svojom malom mekom rukom, sišući svaku kap svog ranijeg porijekla i čuvajući svaku kap od tvoje ljute pre-sperme povučene mojim jezikom.

U isto vrijeme, počeo si se glatko kretati unutar mene, povlačeći se samo nekoliko inča, a ne cijelom svojom dužinom, pazeći da svoj penis zadržiš duboko u meni što je više moguće. Obuzet užitkom koji je graničio s bolom, savio sam se uz tvoja usta i pohlepno držao tvoju glavu uz sebe, a moji vriskovi i jauci ispunjavali su prostoriju dok se nisam ponovno razbio, brzo i snažno i s tvojim jezikom duboko u sebi.

Kako sam te trebao više dodirivati, povukao sam te do kreveta i ispružio se cijelom dužinom na tebi, priljubivši tvoj kao željezo kurac uz svoje središte topljenja."Zašto te nije bilo tako dugo?"Zastenjala sam uz njegova usta."Zar nisi čuo da te zovem? Zar ne znaš koliko sam te noći trebao, ovako sa mnom?""Radila sam o nekim stvarima", šapnula si mi vruće o vrat."A kad odem večeras, nikad se neću moći vratiti. Naslonivši se, otvorio sam usta i držao oči na tvojim dok si mi davao sve sebe, dok si glasno vapio za mnom, dok si dolazio po mene više nego ikada prije, dovoljno da mi pokriješ lice, pokriješ jezik i kapati po mojim uspravljenim bradavicama. Položivši glavu na tvoje bedro, ispružio sam ruku da te pogladim po jajima, teška svim ljupkim dolama koje si čuvao za mene. Već nevjerovatno pretjerano stimuliran, osjećaj tvojih usta na mojim bradavicama putovao je ravno do mog klitorisa dok je tvoj penis gladio moju glatku unutrašnjost, i znao sam da ću uskoro ponovno doći po tebe roanoke va spojiti se. Ali prije nego što sam i otvorila oči, znala sam da te nema i da se više nećeš vratiti, tvoj jedini trajni doprinos je mrvica modrica s otiscima prstiju na mom mekom bijelom dupetu i dovoljno uspomena vrijednih masturbacije da potraju do sljedećeg pedeset godina. Došao sam se oprostiti, otići prekriven tobom, sa svojim sjećanjem na tebe dovoljno svježim da trajem do kraja života."Izbezumljen, povukao sam se da te pogledam na oskudnoj mjesečini koja je strujala kroz moj prozor."Otići zauvijek? Ne razumijem."Znajući da me nijedan odgovor neće umiriti, progutao si moj strah, tugu i bijes još jednim strastvenim poljupcem, prevrćući nas da me pričvrstimo ispod sebe, labavo držeći moja zapešća iznad moje glave. Tako sam blizu, moram osjetiti kako tvoj veliki kurac eksplodira za mene."Čuvši me kako molim za tebe, dao si mi točno ono što sam trebao, tvoji glasni jauci i jauci miješali su se s mojima dok smo oboje doživjeli razbijajuće oslobađanje.

Nježno me otkotrljajući na leđa na sredini kreveta, ispružio si se na meni, još jednom me ispunjavajući svojom savršenom tvrdoćom, ali se još ne mičući u meni."Imam godine da sanjam o tebi da nadoknadim", šaptala si mi uz usne, prije nego što je zauzela moja usta naizmjenično mekim i čvrstim, dubokim i nježnim poljupcima. Uzevši te za ruku, povukao sam te u svoju mračnu hotelsku sobu, pazeći da se na putu do kreveta ne spotaknem o kofer ili želju.