Kako spojiti 24 voltni trolling motor

Nastavila ga je tući i bijesno sisati dok su ga ostala četvorica promatrala."Svršit ću", sa zadovoljstvom je povikao Jason. Jude se vratio na kauč s Crystal i, otkopčavši hlače, poveo svoju glavu prema njegovom kurac.

Annie je pogledala i svidjelo joj se ono što je vidjela. Upustila se u divlji seks sa striptizetom koji je uključivao brojne igračke, eskalirao je u vrući trojac i zaključio da joj je muž napunio dupe svojom spermom. Nježno ga je držala i polako trčala gore-dolje po guzici, između obraza. Jude je zgrabio Annie za ramena i potaknuo je da stane na sve četiri. I Jason i Matt su počeli shvaćati da nema granica, a kako se Annie počela dublje povlačiti na dildo, on je drugom rukom nježno pogladio njezin klitoris.
Licem joj je udarila u krevet i pokušala se vratiti na sve četiri dok je Matt nastavio kako spojiti 24 voltni trolling motor. Ruke su im u trenu zalutale unutar tangi jedne druge. Annie se pokušala usredotočiti na pušenje Jasona, ali je morala zastati kako bi snažno stenjala. Sada sam sa svojom ženom, Jude je gledao u Annie dok je ostala na krevetu, još uvijek s povezom na očima i na sve četiri.
Otvorivši joj usta kako bi vrisnula od užitka, Jason ju je uhvatio za kosu i držao joj glavu u položaju omogućio joj da ga duboko usiše. Pažljivo maknuvši dildo, kliznuo je u nju.

Uzbuđenje je bilo previše i Jason je došao preko Annienog dupeta i leđa. Dok su se gospoda sabrali i odijevali, Jude im je zahvalio i poslao ih natrag u bar s Crystal, da nastave piti. Brzo ju je podigao s nogu, okrenuo i posjeo na svoj tvrdi kurac.